Rólunk

A RE/MAX története

Két a húszas éveiben járó ingatlan bróker megalapította a RE/MAX hálózatot 1973-ban, amely mára egy globális szervezetté nőtte ki magát. Tanácsadóink éves szinten a több ingatlan adás-vételt bonyolítanak, mint bármely más bróker cég a piacon.

1973 | Két nagy elme, egy közös vízió


Megszületett a RE/MAX. Két ingatlan tanácsadó Gail és Dave Liniger Denverben, Coloradóban elhatározta, hogy egy teljesen újszerű ingatlan szolgáltatást hozna létre. A RE/MAX a “real estate” és “maximums” szavak összetételéből született, amely egyben a rendszer lényegét is jelenti. A kiemelkedő tanácsadók megtarthatják a jutalékjuk maximális részét, miközben saját vállalkozást építhetnek a lehető legnagyobb szabadsággal.

1994 | a hőlégballon készen áll, hogy tovább emelkedjen


Walter J. Schneider and Frank J. Polzler “átrepítették” a hőlégballont Európába és 1 évvel később már Spanyolországban, Olaszországban és Izraelben is megjelentek az első ingatlanirodáink.

2008 | Robbanásszerű növekedés Európában


A három úttörő országhoz további európai országok is csatlakoztak, mint Ausztria, Bulgária, Horvátország, a Cseh Köztársaság, Finnország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Luxemburg, Málta, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Svájc, Törökország és az Egyesült Királyság.

2017 | Egy hálózat, amelyben mindenki nagyra nőhet


A már jól ismert piros, fehér és kék hőlégballon elért 38 országot Európa szerte és 1,800 irodájában közel 20,000 tanácsadó építi tovább a nemzetközi sikert.

2020 | Globális közösség


A RE/MAX egymást követő 7 évben az elsőszámú ingatlanközvetítő franchise hálózat az Enterpreneur 500 listáján. Európában 2000 ingatlanirodában több, mint 25 000 tanácsadója van a hálózatnak. Ha a globális adatokat nézzük 110 országban vagyunk jelen, tanácsadóink száma 130 000 fő jelenleg.

A legjobb része a RE/MAX növekedésének, hogy csak most kezdődött el igazán.

Lépjen kapcsolatba velünk