5 Room House For Sale in Veszprém

Lepkesor 2., Tihany, Veszprém
SOLD
Price 589.145.170Ft
Ref: REMAX-546
Property Details
Price: 589.145.170Ft
Price/sqm: €6.346
Official Size: 260m2
Actual Size: 260m2
Lot size: 2000m2
Inner Height: 5m
Property Type: House
Property Sub Type: Family house
City: Tihany
Region: Veszprém
Bathrooms: 3
Rooms: 5
Toilettes: 4
View: Panoramic
Elevator: None
Overall Condition: Refurbished/New
Outdoor Condition: Refurbished/New
Energy Efficiency Rating: B
Building Material: Brick
Parking Spaces: 2
Number of Floors: 3
Orientation: South West
Light Conditions: Sunny
Electricity: Yes
Gas: Yes
Water: Yes
Sewage: Yes
Phone: Yes
Internet: Yes
Comfort Level Luxury
Property Description
A Tihanyi-félsziget nagyszerű adottságait nehéz is lenne pár sorban összegyűjteni. Minden megtalálható itt, amit a Balatonban szeretni lehet, mégsem zsúfolt. Kikötő, éttermek, strand, óváros, természetvédelmi terület, nyugalom, pihenés, levendula.

Kizárólag a kínálatomban elérhető, a kíváncsi szemek elől diszkréten elzárt ősfás, sövényes 2000 négyzetméteres területen 260 nm családi ház.

A ház/nyaraló/erőd :) alapvetően 3 részből áll:
1. A teljes értékű teniszpálya (annak minden eleme, úgy, mint világítás, labdafogó háló stb).
2. Az udvar, ami a kényelmünket és pihenésünket szolgálja olyan kiegészítőkkel, mint medence, jakuzzi, kerti sütögető, fedett kiülő, napozóterasz, ősfák és zöld felületek, tökéletesen megtervezett és kivitelezett világítással.
3. A ház dupla garázzsal, biliárdteremmel, szaunával, 4 hálószobával, 3 fürdővel, nappalival, teljesen gépesített luxuskonyhával és egy extra páncélhelyiséggel, ami kizárólag a tényleges vásárlónak lesz megmutatva.

A házat akár a számkombinációs személyi bejárón, az ujjlenyomat-olvasós beléptető rendszeren vagy az elektromos kapuval ellátott dupla garázs felől is megközelíthetjük, miután inaktiváltuk a biztonsági rendszereket. Természetesen egy sokkamerás, infrával ellátott távfelügyelettel összekapcsolt, mobiltelefonról bárhonnan vezérelhető, fűtésre páratartalomra, mindenre kiterjedő okosotthon gondoskodik a lakók teljes biztonságáról, és kényelméről.

A legalsó - pinceszinten- található a biliárdszoba bárpulttal, tévével; egy zuhanyzós wc a kiszolgáló a mosókonyhával; egy külön helyiség, amely egy szerverszoba saját hűtéssel és különböző szünetmentes tápokkal; valamint a dupla garázs egy extra kültéri saválló acél konyhával, valamint falba épített, alumínium redőnyökkel ellátott rengeteg tárolóval és pakolási lehetőséggel.

A földszinten találunk 2 mellékhelyiséget, egy hálószobát, valamint a zuhanyzós fürdőszobát 4 személyes szaunával, a teljes moziélményt nyújtó hangtechnikával felszerelt nappalit 7 méteres belmagassággal, és a luxus szinten, dupla hűtővel, légtechnikával felszerelt -egyébként egyedi színkód alapján rendelt Ferrari piros- konyhát étkezővel.

Az emeleten 3 hálószoba található, egy kádas fürdőszoba és egy további mellékhelyiség. Kasmír selyem padlószőnyeg gondoskodik a zajtalan és kényelmes közlekedésről.
A minőségérzet mindent áthat ebben az ingatlanban. Bárhová nézünk, bármihez nyúlunk, az valami pontosan megnevezhető, kategóriájában a legjobb termék lesz, legyen szó bútorról, kiegészítőről, dísztárgyról, de akár kő, fa vagy üveg anyagfelhasználásról.

A házhoz tartozik (autóbejáróval szemben) egy validált helikopterleszálló (nem saját terület), amelynek megvilágítása, széljelzője, kamerája a teniszpálya sarkában található. A leszálló területtől balra, közvetlenül a ház előtti téren 6000nm levendula árasztja illatát és szépségét a szezonjában, nem véletlen, hogy ide egy "instagram frame" is kihelyezésre került a Tihanyi Önkormányzat által.

Komoly érdeklődők telefonhívását várom.

Get in touch with us today