1 Room Apartment For Sale in Budapest

Döbrentei, Budapest I., Budapest
SOLD
Price 36.900.000Ft
Ref: REMAX-519
Property Details
Price: 36.900.000Ft
Price/sqm: 1.190.323Ft
Official Size: 31m2
Actual Size: 31m2
Inner Height: 4m
Property Type: Apartment
City: Budapest I.
Region: Budapest
Bathrooms: 1
Rooms: 1
Toilettes: 1
Floor: 3
View: Panoramic
Elevator: Callable
Overall Condition: Good
Outdoor Condition: Good
Energy Efficiency Rating: D
Building Material: Brick
Stairway Type: Circular gallery
Number of Floors: 4
Number of Flats: 25
Common Charges: 9.500FT
Orientation: South West
Light Conditions: Sunny
Electricity: Yes
Gas: Yes
Water: Yes
Sewage: Yes
Comfort Level With modern conveniences (bathroom, toilet, public utilities, hot water supply, central heating)
Property Description
Budapest I. kerületében harmadik emeleti, panorámás ékszerdobozt kínálok megvételre a Döbrentei téren, a világörökség részét képező Várkert Bazár szomszédságában.

Az ingatlan felújítása 2009-ben történt, melyet követően évente pár hetet használták külföldi tulajdonosai, ennek megfelelően kitűnő állapotban van. A teljes felújítást az építész tulajdonos vezényelte le, melynek során cserére került minden falban futó vezeték, és csövek továbbá megújult a fürdőszoba, a nyílászárók, a burkolatok és a konyha is.

31nm // 1 szoba // elkülönített hálófülke // francia erkély // tágas külön polcos tároló és gardrób // Vaillant cirkó // zuhanyzós fürdőszoba felszerelt szárogatóval // remek helykihasználású konyha egyedi konyhabútorral // rejtett tárolók, számos pakolási lehetőség // világos és csendes // tehermentes azonnal költözhető lakás

A társasház rendezett, jó állapotban van, csendes, összetartó lakóközösséggel rendelkezik. Az ingatlan harmadik emeleti, a liftből kilépve pár lépés a lakás bejárata, mely tekintve hogy szélső lakás, nem jár el előtte senki, akár belső kis erkély kialakítása is van lehetőség.

Az ingatlanba belépve rögtön látható az ég kékje, a természet közelsége és a történelmi épületek, melyek látványa az ingatlanban haladva még inkább érzékelhető. A lakás mérete ellenére három dupla ablakkal rendelkezik ennek, és nyugati fekvésének hála rendkívül világos.

A társasház anyagi helyzete rendezett. Ezt tükrözi a külső homlokzat gyönyörű állapota, a közelmúltban történt földszinti és a folyosók kövezetének cseréje.

A lokáció tömegközlekedése kiváló, a 19 -es és 41-es villamosok, illetve a 105-ös busz megállói pár lépésre találhatóak.

Ha igazi előkelő budai életérzésre vágyik egy csendes, panorámás lakásban keressen elérhetőségeimen. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető.

Várom megtisztelő hívását !

Get in touch with us today