Szolgáltatásunk Tulajdonosoknak

Ismerje meg a teljes folyamatot az értékbecsléstől egészen az átadásig.

Sikeres ingatlan értékesítés 5 lépésben!


1. Bízzon meg egy RE/MAX tanácsadót!

A lehető legjobb döntés, amit Ön eladóként meghozhat annak érdekében, hogy a folyamat a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb legyen az Ön számára, ha szakemberre bízza az értékesítést - tanácsadóink minden lépésben segítenek. Innovatív technológiákat alkalmazva, személyre szabott marketing stratégiával, hatékonyan és eredményesen segítjük Önt a teljes folyamatban. Piacismeretünknek köszönhetően segítünk az aktuális piaci kialakításában!

2. Készítse elő ingatlanát!

Mielőtt értékesíteni kezdi az otthonát, fontos, hogy meggyőződön róla, hogy ingatlana megfelelő állapotban van és versenyképes a piacon. Ha szükséges, javasoljuk a részleges felújítást, apróbb javításokat, annak érdekében, hogy ingatlan értékét növeljük, mint például a vízvezetékek cseréje vagy alap problémák elhárítása. Kisebb kozmetikai változtatásoknak köszönhetően nőhet az érdeklődés az ingatlan iránt, ilyen például a lámpatestek korszerűsítése vagy a friss festés. Tanácsadóink ebben is az Ön segítségére lesznek, ezzel is növelve az ingatlan értékét!

3. Aktuális piaci ár meghatározása!

Az értékesítés legfontosabb része az aktuális piaci ár meghatározása. Bár Ön is megtippelheti az ingatlana értékét, tanácsadóink egy ingyenes értékbecslés keretében felmérik Önnek a pontos árat. Biztos lehet abban, hogy tanácsadóink érdekében áll a lehető legjobb piaci ár kialakítása, figyelembe véve az aktuális piaci helyzetet és alternatívákat. RE/MAX tanácsadóink elkötelezettek, abban, hogy valós információval lássák el Önt az árat illetően is.

4. Ajánlat elfogadása!

Miután ingatlana kikerült a piacra és számos vevő érdeklődött utána, tanácsadóján keresztül a potenciális vásárlók benyújtják az ajánlatot. Az ajánlat eltérhet az ártól, ennek megfelelően Ön elfogadhatja vagy el is utasíthatja azt. Amennyiben az ajánlat elfogadásra kerül, akkor hivatalos szerződéskötésre kerül a sor. Tanácsadónk mindvégig segíti Önt a szerződés megkötéséről egészen a birtokbaadásig, hogy minden kötelezettség és feltétel maradéktalanul teljesüljön.

5. Zárja le a folyamatot!

Miután végére ért a teljes folyamatnak, nincs más hátra, mint hivatalosan is eladni az ingatlant! Tanácsadónk minden dokumentumot elkészít, hogy megfelelő módon megtörténjen az adás-vétel és a birtokbaadás. Ünnepelje meg, hogy sikeres üzletet kötött!


Lépjen Velünk kapcsolatba még ma és tanácsdónk azonnal felveszi Önnel kapcsolatot!

Személyes adatok
Ingatlan adatlap
További információ