9 Szobás Eladó Ház Pest

Kőfaragó utca 1., Szentendre, Pest
Ár 759.000.000Ft
Ref: REMAX-712
Ingatlan adatlap
Ár: 759.000.000Ft
Ár négyzetméter / m: 736.893Ft
Hivatalos méret: 1030m2
Valós méret: 1030m2
Telekterület: 1448m2
Belmagasság: 3m
Ingatlan típusa: Ház
Város: Szentendre
Vidék: Pest
Fürdőszobák: 6
Szobás: 9
WC: 8
Általános állapot: Felújított/Újszerű
Külső állapot: Felújított/Újszerű
Építőanyag: Tégla
Szintek száma: 3
Tájolás: Délkelet
Fényviszonyok: Napfényes
Elektromosság: Van
Gáz: Van
Víz: Van
Szennyvíz: Van
Telefon: Nincs
Internet: Van
Komfort szint Luxus
Ingatlan leírása
Kivételes és egyedi lehetőség az ingatlanpiacon! Családi ház, Csarnok, Iroda egyben!

Ha szeretné egybekötni a mindennapjait a munkájával és vágyik a nyugodt, családias környezetre, akkor a legjobb helyen jár.

Eladó Szentendrén egy különleges adottságokkal rendelkező családi ház, mely több lehetőséget is rejt magában.
1.100 nm-es sarok épület 2 részből áll. Az első a forgalmasabb utcafronton található, amit 2015-ben adtak át ez ideális üzlethelyiségnek, cégközpontnak irodáknak, de akár szintenként prémium minőségű lakások is kialakíthatóak. Jelenleg egy Penthouse lakás és irodák kerültek kialakításra. Jól felszerelt, több szociális blokkal van ellátva. Illetve több garázs is található az épület földszintjén.

Első emeleten jelenleg több helyiségből álló iroda található, majd egy szinttel feljebb érve érkezünk meg a saját Penthouse lakásunkba, aminek 2018-ban fejeződött be a kialakítása. Itt igazán jó megélni a mindennapokat. Teljes relaxációs otthon nyílik meg előttünk, ahol helyet kapott a 2 hálószoba, egy nagy közöségi tér, ahol egyben mégis szeparáltan helyezkedik el a nappali konyha étkező és mellette egy külön beépített teraszon a Jakuzzi. Továbbá a kényelmünket szolgálja a hálószobához kapcsolódó szauna, gardrób szoba, 2 fürdőszoba és egy mosókonyha is.

Ha Ön nagy családos, lehetőség van akar több generáció együttélésére, mivel a hozzá kapcsolódó épületben, ami a 2000-es évek elején készült el, szintén kialakításra került egy kényelmes 3 szinten lakó épület, amely amerikai konyhás nappalival, két hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik. Mindkét épületnek több pontján is található terasz és erkély. A kertben kialakított grillező remek lehetőségeket kínál kikapcsolódásra, sütögetésre, beszélgetésre mind barátokkal, családdal, mind céges csapatépítésekre.

Az épületekhez tartozik egy tágas Csarnok, ami lehetőséget nyújt kiskereskedelmi célokra, ahol szinten helyet kapott 2 emeleten iroda.

Az udvaron több autó beállására alkalmas parkoló került kialakításra, épületekben több garázs is található.

Lokáció remek, közelben számos bevásárlási lehetőség és a hév állomás is könnyedén elérhető, természetesen a Duna part közelsége is remek kikapcsolódást nyújt, nem beszélve a város csodálatos hangulatáról ami szinte elvarázsoló.

További információkért keressen bizalommal.
  • Megosztás

Tudjon meg tobbet az ingatlanról

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal