Eladó Office Budapest I. kerület

Logodi utca, Budapest, I. kerület
Ár 72.900.000Ft
Ref: REMAX-327
Ingatlan adatlap
Ár: 72.900.000Ft
Ár négyzetméter / m: 628.448Ft
Hivatalos méret: 116m2
Valós méret: 116m2
Belmagasság: 5m
Ingatlan típusa: Office
Város: Budapest
District: I.
Szint: Ground floor
Kilátás: Utcai
Lift: Hívó
Általános állapot:
Külső állapot:
Építőanyag: Tégla
Szintek száma: 4
Elektromosság: Van
Gáz: Van
Víz: Van
Szennyvíz: Van
Telefon: Van
Internet: Van
Ingatlan leírása
Eladó az I. kerületben, a Budai Vár nyugati lejtőjén a Logodi utca 49-ben egy utcai bejáratú, nagy portálos, földszinti 116 m2-es iroda / üzlethelyiség. Az ingatlan teljesen bútorozott, iroda funkcióra azonnal alkalmas. Korábbi funkciója lap és könyvkiadó volt.
Az ingatlan tágas, földszinti elhelyezkedése ellenére meglepően világos, levegős, jól szellőző, belmagassága 5,3m. Fűtése cirkó fűtés és padlófűtés.

Földszint (80m2): a szélfogóból jutunk a földszinti irodába, ahol a recepció és négy munkaállomás került kialakításra. Balra a tárgyaló és a főnöki iroda található, melyek egybenyithatóak. Jobbra egy raktárhelyiséget találunk, melynek külön bejárata van a Logodi utca felől. A földszint hátsó részében található a teakonyha, mosdó és wc.
Galéria (36m2): lépcső vezet a galériára, amelynek központi részén három munkaállomás található. Jobbra és balra egy-egy hangulatos iroda van.
Az ingatlanban sok okos ötlettel találkozhatunk: központi porszívó berendezés, padlófűtés, antik páncélszekrény, riasztó, teherlift a földszint és a galéria között.

A Logodi utca hangulatos, egyirányú utca. A Budai Vár falaival párhuzamosan halad a Széll Kálmán tértől az Alagút utcáig. Az utcát romantikus lépcsők keresztezik, melyek a Vérmeztől futnak fel egészen a várfalig. A Korlát utcai lépcsősor közvetlenül az ingatlan mellett található. Az utca vadszőlővel körbefutott házai minden évszakban színes ruhában pompáznak. Ez egy olyan környék, ahol jó élni és jó dolgozni. A szomszédos Vérmező zöldje felüdülést, kikapcsolódást nyújthat egy-egy séta vagy piknik alkalmával.
Az épület 1908-ban szecessziós stílusban épült négy emeletes polgári társasház. A háznak nemcsak a Logodi, de a vele párhuzamosan, a várfalhoz közelebb eső Lovas utcában is van bejárata. A házon belül hívógombos liftek működnek.

Parkolni a Logodi és a Lovas utcában egyaránt lehet.

A legközelebbi buszmegálló az 5-ös busz Korlát utcai megállója. Az utca északi végében a Széll Kálmán tér a közlekedési csomópont (M2, 4-es 6-os villamos és számos egyéb járat), a déli végében pedig az Alagút utca (105-ös busz, 56-os villamos).

Azoknak ajánlom ezt a kivételes ingatlant, akik minőségi, biztonságos környezetben szeretnek élni és dolgozni, központi lokációban, történelmi helyszínen, karnyújtásnyira a Vérmező lombos parkjaitól.
  • Megosztás

Tudjon meg tobbet az ingatlanról

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal