4 Szobás Eladó Lakás Budapest IV. kerület

Labdaverő utca, Budapest, IV. kerület
Ár 109.900.000Ft
Ref: REMAX-1206
Ingatlan adatlap
Ár: 109.900.000Ft
Ár négyzetméter / m: 1.220.000Ft
Hivatalos méret: 101m2
Valós méret: 101m2
Belmagasság: 3.0m
Típus: Lakás
Város: Budapest
Kerület: IV.
Fürdőszobák: 1
Szobás: 4
WC: 2
Kilátás: Kertre néző
Általános állapot: first-time-use
Külső állapot: Új építésű
Építőanyag: Tégla
Elektromosság: Igen / Yes
Gáz: Igen / Yes
Víz: Igen / Yes
Szennyvíz: Igen / Yes
Komfort szint: Összkomfortos
Ingatlan leírása
Újépítésű lakás szinte 0 rezsivel eladó Újpesten!

Elegáns skandináv stílus lakást keres? Fontos a fenntarthatóság és a minimális rezsi?
Engedje meg, hogy bemutassam önnek Újpest első napelemes társasházát!

Újpest csendes utcájában az Labdaverő utcában található ez az újépítésű ingatlan. Számos iskola és egészségügyi intézmény fekszik ezen a területen, emellett a környék bővelkedik bevásárlási és sportolási lehetőségekben is.

A 3 szintes, 4 lakásos társasházat a skandináv minimalizmus és egyedi műszaki megoldások jellemzik. Újpest első napelemmel ellátott társasházaként az ingatlan fűtési és hűtési energia szükségleteit a napelemmel és hőszivattyúval működő megújuló rendszer biztosítja. Ez a rendszer látja el a közös területek áramfogyasztását és a melegvíz előállításához szükséges energiát is ez szolgáltatja. A rendszer által megtermelt megújuló energiának köszönhetően szinte 0 lesz a lakások fűtési és hűtési költsége.

Az épületben eladásra kínálunk egy 104 nm alapterületű belső kétszintes duplex lakást. A 3 hálószobás, nappalis, erkéllyel (9,3 nm) rendelkező elegáns lakás ára tartalmazza a látványterveken is szereplő, a nappaliban látható minimál stílusú térelválasztó könyvespolc rendszert. Szintén a látványterveken látható design lámpák, sínrendszeres spotlámpák és függeszték lámpák is az ár részét képezik. A duplakomfortos, 2 fürdőszobával rendelkező lakás árának részét képezik a fürdőszobában falsík alatt helyezkedő feketeszínű olasz prémium minőségű Bugnatese csaptelepek és zuhanyrendszer, valamint a térben álló kád és a fürdőszoba bútor is. A lakáshoz kötelezően megvásárlandó egy fedett gépkocsibeálló, amihez tartozik elektromos autótöltő előkészítése is. (3 mFt)

Az ingatlan lényeges műszaki pareméterei: Az épület 38 cm vastag Protherm Klíma téglából épült, földrengésbiztos, 6 méter mély vasbetoncölöpökön áll. 15 cm kőzetgyapot szigetelés borítja a falakat, a nyílászárók 3 rétegű üveggel készültek. A lakások között 30 cm vastag SILKA hangszigetelő fal van, ezen felül a lakásokon belül a fürdőszobák és a hálószobák közé is SILKA hangszigetelő válaszfalak kerültek beépítésre. Az épület külsejét a skandináv designházakon használt antracit színű korcolt lemezburkolat fedi, illetve az ablakok között Észtországból beszerzett Thermowood fenyőburkolat került elhelyezésre. A külső falak 54 cm vastagságúak. Hőszivattyús padló és mennyezet fűtés mellett a nyári hónapokban mennyezethűtés szolgálja a lakók kényelmét. Mobiltelefonról vezérelhető okosotthon rendszernek köszönhetően a hűtés-fűtés szobánként egyedileg is vezérelhető, de az okosotthon rendszer segítségével mobiltelefonról kezelhetjük a kaputelefont is. Minden lakáshoz 3 fázisú (3x20 Amper) elektromoshálózat került kiépítésre.

Jöjjön el és győződjön meg saját szemével, hogy az ingatlan az életben még szebb, mint a képeken. Érdemes személyes benyomást is szerezni erről a kivételes adottságú ingatlanról.

Várom hívását, természetesen a hét minden napján állok rendelkezésére.
  • Megosztás

Tudjon meg tobbet az ingatlanról

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal