2 Szobás Eladó Lakás Budapest VIII. kerület

Korányi Sándor, Budapest, VIII. kerület
Ár 41.900.000Ft
Ref: REMAX-875
Ingatlan adatlap
Ár: 41.900.000Ft
Ár négyzetméter / m: 872.917Ft
Hivatalos méret: 48m2
Valós méret: 48m2
Belmagasság: 4m
Típus: Lakás
Város: Budapest
Kerület: VIII.
Fürdőszobák: 1
Szobás: 2
WC: 1
Szint: 2
Kilátás: Utcai
Lift: Nincs
Általános állapot: Felújított/Újszerű
Külső állapot:
Építőanyag: Tégla
Szintek száma: 4
Közös költség: 11.000FT
Fűtési költség: 20.000FT
Tájolás: Dél
Fényviszonyok: Napfényes
Elektromosság: Van
Gáz: Van
Víz: Van
Szennyvíz: Van
Komfort szint Összkomfortos
Ingatlan leírása
VIII. Kerület, a Semmelweis Egyetemtől és a Nemzeti Közszolgálati Egyetemtől pár perc sétára, a Korányi Sándor utca 4. szám alatt eladó egy lakberendező által megálmodott, alacsony rezsijű, 2. emeleti, 48 m2-es, 2 szobás, 2022-ben teljes körűen felújított, rendkívül világos, déli fekvésű lakás.

A lakást a lakberendező tulajdonos újította fel, a legkisebb részletekre is odafigyelve. Egy nagypolgári, 110 m2-es lakást osztott két felé (48 m2és 62 m2), melynek ez az ingatlan az egyik fele. Mindkét lakás hitelesített mérőórákkal rendelkezik, a két ingatlan közt pedig hangszigeteltek. A lakások egyben, de külön-külön is megvásárolhatók, akár bútorozottan is!

Az ingatlan a város egyik legdinamikusabban fejlődő részén található, így a lakás értéke a környék fejlődésével párhuzamosan növekedhet az elkövetkezendő években. A lakás saját részre, de befektetésnek is kiváló, többek közt a Semmelweis Egyetem és az NKE közelsége miatt is.

Az ingatlan közvetlen közelében meg fog újulni az Illés utca és a Füvészkert előtti területet, kerékpár sáv kialakításával, fák, fasorok és növények telepítésével, a társasházzal szemben pedig új bejárat fog alakulni a Ludovica Campusra, Orczy kertbe.

A társasház átlagos állapotú, lift nincs. A lakás fenntartási költsége alacsony, közös költség 9e Ft, elektromos fűtés, minden közmű egyedi mérős és a rezsicsökkentés határán belül van.

Az ingatlan per-, teher és igénymentes, gyorsan birtokba vehető.
  • Megosztás

Tudjon meg tobbet az ingatlanról

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal