10 Szobás Eladó Ház Pest

Facélia u. 72., Érd, Pest
Ár 455.722.222Ft
Ref: REMAX-469
Ingatlan adatlap
Ár: 455.722.222Ft
Ár négyzetméter / m: €1.444
Hivatalos méret: 750m2
Valós méret: 750m2
Telekterület: 4053m2
Belmagasság: 4m
Ingatlan típusa: Ház
Tulajdonság altípus: családi házban
Város: Érd
Vidék: Pest
Fürdőszobák: 6
Szobás: 10
WC: 7
Kialakítható szobák: 13
Kilátás: Panorámás
Lift: Nincs
Általános állapot:
Külső állapot:
Építőanyag: Tégla
Parkoló helyek: 8
Szintek száma: 4
Tájolás: Északkelet
Fényviszonyok: Napfényes
Elektromosság: Van
Gáz: Van
Víz: Van
Szennyvíz: Van
Telefon: Utcában
Internet: Van
Komfort szint Luxus
Ingatlan leírása
Eladó luxus villa egyedülálló adottságokkal Érdligeten a RE/MAX Central exkluzív kínálatában.
Nagy telkeken, saját erdő, friss levegő, privátszféra, biztonság, elegancia, nagy belső terek, napfény, játszótér, wellness, kerti tó, mindezek 4 szinten.

Gondoltam egy napra, milyen is tud lenni egy ilyen impozáns villában a tulajdonosainak.
Reggeli ébredés után egy kellemes futás a saját tölgyerdőben, majd egy fissítő fürdő, vagy zuhany az en suite fürdőszobánkban, ezt követően a család együtt reggelizhet akár az étkezőben, akár a parkosított kertben, a szaletli alatt, a teraszok egyikén. Majd indulhat a nap, Budapest könnyen elérhető autóval. Délután a család újra együtt, indulhat a játék a parkosított kertben, a saját játszótéren, vagy a wellness részlegben, a nappalik egyikében. Mindeközben a minden igényt kielégítő konyhában és a grillen folynak az előkészületek az esti partira, ahová akár 10 családot is kényelmesen meg lehet hívni.

Lokáció
Érd az agglomeráció egyik legkiterjedtebb települése, amely elhelyezkedésének köszönhetően a kiváló alternatíva a főváros közelségét preferáló, de mégis a zöldebb, családiasabb élettérre vágyó családoknak. Közlekedés szempontjából M0, M1/M7, M6 autópályák közelsége miatt mind Budapest, mind az ország szinte bármely irányban könnyen elérhető.
A Facélia utca ezen része az egyik utolsó olyan kiváltságos terület, ami nincs annyira sűrűn beépítve, mint Érd többi része, vagy akár Diósd. Érdliget nagyon kedvelt a jó egzisztenciájú családok körében.
A villa három nagy telken helyezkedik el jelenleg, ennek köszönhető a kivételesen nagy élettér. A harmadik telek nem képezi a vételár részét, külön megvásárolható.

Ház
Az ezredforduló környéki építészeti stílus jellemzőit tudhatja magáénak, masszív, erőt sugárzó tervezés, impozáns méretekkel.
Négy szinten oszlik el a 750 m2 alapterület, amelyek közül a földszint (egy része szuterén) a 6 autót befogadó garázs, raktár, háztartási helyiségek és a kiszolgáló személyzet lakrészét foglalja magába.

Az első szint a társasági szint, az élettér, itt találhatók a nappali szobák, étkező, konyha, wellness és pihenőszoba. Minőségi burkolatok, természetes anyagok használata, tömörfa nyílászárók, elegáns, klasszikus berendezés jellemzi az enteriőrt. A műszaki berendezések is az igényességről árulkodnak. A wellness részlegben szauna, épített pezsgőfürdő kényezteti az itt lakókat egy pihenőszobával egybekötve. A nappalik egymásba nyithatók az étkezőn keresztül, így csábít a tér elegáns partik és fogadások rendezésére.

A második szinten 4 hálószoba található „en suite” fürdőszobákkal és saját erkélyekkel. A fő lakosztályban helyezkedik el a fő hálószoba, nappali és a fürdőszoba, melyeket egy hatalmas erkély köt össze csodálatos zöld panorámával. Diszkréten elszeparálva helyezkednek el a szobák védve a lakóik privát szféráját.

A harmadik szint a tetőtér beépítés, mely teljesértékű szint a legszebb panorámával a házban, minden helyiségéből lenyűgöző látvány tárul elénk. A munkálatokat a jelenlegi készültségi fok elérésig végezték el, a gipszkarton falak, elektromos kiállások, vizesblokk kiállások készen vannak, mint a festő fehér vászna várnak, hogy berendezze és megálmodja a dizájnt az új tulajdonos.

Kert, erdő
Az elmúlt évnek köszönhetően mindannyiunkban felértékelődtek a természetes, kültéri helyek, életterek. Egy ízlésesen kialakított kert, egy parkosított telek hihetetlenül nagy biztonságérzetet nyújt és kiváló helyszínt az aktív és passzív pihenésnek. A kertben a telepített növényzet is már érett méretű, csodás harmóniában emeli ki a villa adottságait. A tervezett keretet körülöleli a saját tölgyerdő, ami az egyik igazi kuriózuma az ingatlannak. A szaletli, a kerti tó, a játszótér, rózsakert, grill helyszín mind színesítik ezt a fantasztikus, privát környezetet.

Ajánlom mindenkinek, aki egy igazi, nagy otthont keres családjának a természet közelségében.
Személyesen kell látni, érezni az ingatlant, hangulatot, az illatokat.
Megtekinteni előzetesen egyeztetett időpontban, valamint nyílt nap keretein belül regisztrálva lehet.
Kérdésekkel, további információkért kérem keressen bizalommal.
Köszönöm a megtisztelő figyelmét!
Bodrogközi Gábor
Senior tanácsadó – RE/MAX Central
  • Megosztás

Tudjon meg tobbet az ingatlanról

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal