Szolgáltatásunk Vevőknek

Költségvetésének megtervezésétől egészen a szaggatott vonalon történő aláírásig, ismerje meg a vásárlás teljes folyamatát!

5 fontos lépés, hogy sikeresen vásárolja új otthonát! !


1. Mi az Ön célja valójában?

Mielőtt elkezdi keresni az ingatlant, fontos meghatározni a vásárlás okát. Unja esetleg az albérletet? Befektetési céllal keres ingatlant? Jó döntést hozni, igazán csak a pontosan megfogalmazott célokkal lehet. Figyelembe véve, hogy Önnek milyen tényezők fontosan, érdemes leszűkíteni a keresést. Melyik lokációban szeretne élni? Hány hálószobára van szüksége? A preferenciák ismeretében ki tudjuk zárni, a nem megfelelő választásokat.

2. Bízzon meg egy RE/MAX tanácsadót!

Saját ingatlan vásárlása általában az egyik legnagyobb befektetés, amely mellett elhatározzuk magunkat az életünk során. Legyen szó első ingatlan vásárlásról vagy költözésről, esetleg csak az utcán felkelti az érdeklődését egy ingatlan - Önnek mindenképpen megbízható szakemberre van szüksége a jó döntés meghozatalához! Amennyiben Ön úgy dönt, hogy együttműködik egy RE/MAX tanácsadóval, akkor garantáltan kézben tartjuk a folyamatokat és megkönnyítjük a megállapodást az eladóval. Mindenkinek jól jön egy olyan tanácsadó, akinek szívügye a munkája, leveszi a stresszt az Ön válláról és segít, hogy a folyamatok gördülékenyen haladjanak.

3. Mérje fel saját anyagi helyzetét!

Időt energiát takaríthat meg, amennyiben pontosan felméri a lehetőségeit pénzügyi szempontból. Érdemes megfontolni, hogy hitelszakértővel is konzultáljon a vásárlás előtt, mert így felmérheti pénzügyi korlátait és segítéséget kaphat az egyéb kiadások finanszírozásában is. Kérjen ajánlást tanácsadóinktól, akik segíthetnek megtalálni Önnek a megfelelő szakembert.

4. Tegyen ajánlatot!

Amennyiben megtalálja a megfelelő ingatlant, tanácsadónk az Ön érdekeit nézve fogja az ártárgyalást maximális szakmaisággal levezényelni. Amikor ajánlat elfogadásra kerül, Önnek az előleget ki kell fizetnie, amelyet a hivatalos szerződés alapján előzetesen meghatároztak. Az adás-vételi szerződés aláírása és az átadás közötti időszakban a tanácsadónk segít Önnek minden folyamatot megérteni és maradéktalanul teljesíteni az egyes kötelezettségeket!

5. Lezárás

Utolsó lépés a vásárlási folyamatban. Hivatalosan átruházásra kerül a tulajdonjog az eladó és a vevő között, amennyiben esedékes, úgy hitelfelvételre kerül sor és megerősítésre került az adás-vétel. Tanácsadónk, együtt működve az eladónak segít a birtokbavétel lebonyolításában is.


Lépjen Velünk kapcsolatba még ma és tanácsdónk azonnal felveszi Önnel kapcsolatot!

Személyes adatok
Keresési feltételek
További információ