INGATLANT VÁSÁROLNÁL SPANYOLORSZÁGBAN?

2022.10.10
INGATLANT VÁSÁROLNÁL SPANYOLORSZÁGBAN?

Külföldön keresed az új otthonod? Spanyolország lehet a megfelelő hely. Akár egy tengerparti villában képzeled el magad, ahol élvezheted a hosszú nyarakat, akár egy trendi lakásban egy nyüzsgő városban, mi gondoskodunk erről!

Spanyolország a kultúra, a fantasztikus konyha és a magas életszínvonal országa. Városai minden sarkon nagyszerű építészeti alkotásokat rejtenek, vidéke és napsütötte partjai pedig lenyűgöző tájairól híresek. Spanyolország első osztályú egészségügyi ellátással és oktatással büszkélkedhet, és nem korlátozzák a külföldiek ingatlanvásárlását. Mivel minden vásárlónak megfelelő ingatlantípus létezik, nem lesz nehéz megtalálni a tökéletes helyet. Már elcsábultál ezek hallatán? Íme a folyamat néhány legfontosabb lépése.

TALÁLD MEG A SAJÁT RE/MAX TANÁCSADÓDAT

Egy jó ügynök jelenti a különbséget a stresszmentes vásárlási folyamat - vagy egy olyan ingatlan megvásárlása közötti katasztrófa között, amelyet nem neked szántak. A RE/MAX ügynököd beszélni fogja az a nyelvedet, és lépésről lépésre végigkísér a teljes folyamaton. Helyi szakértőként az ügynököd már a piacra kerülés pillanatában tud ajánlani ingatlanokat, és a régióval kapcsolatos nélkülözhetetlen információikat - tanácsot ad az iskolákról, a közlekedési kapcsolatokról és a környékről, valamint az saját egyedi igényeidre is odafigyel.

Spain 2

VÁSÁRLÁSI FOLYAMAT SPANYOLORSZÁGBAN

Ha tudod, mire számíthatsz vásárláskor, a folyamat zökkenőmentesen fog zajlani. A különböző típusú jelzáloghitelektől kezdve a szükséges betétekig biztos akarsz majd lenni abban, hogy nem kell mindent az utolsó pillanatban összeszedned. De ne aggódj - a RE/MAX ügynököd gondoskodik róla, hogy minden a helyén legyen! Új otthonod megvásárlásához szükséged lesz egy azonosítószámra, majd miután megtaláltad azt az ingatlant, amely minden szempontból megfelel, ajánlatot tehetsz, és az előleget közvetlenül az eladónak kell kifizetned.

Egy másik fontos lépés a költségvetés véglegesítése. Ez megakadályozza azt, hogy egy olyan házra lelj rá, amelyet első látásra szeretsz, de nem engedhetsz meg magadnak. A RE/MAX ügynököd segít neked megtalálni a megfelelő ingatlant a megfelelő áron, függetlenül a költségvetéséd nagyságától.

TALÁLD MEG A LEGJOBB LOKÁCIÓT!

Az, hogy hol vásárolj Spanyolországban, néhány tényezőtől függ. Ha nyugodt életmódot keresel a napsütésben, a tengerpart lehet a megfelelő hely a számodra. Sokféle partszakasz létezik, így a megfelelő kiválasztása már önmagában is hatalmas döntés lesz! Vagy talán egy mesebeli, vörös tetős faluban szeretnél családi házat találni, távol a város nyüzsgésétől és zajától?

Ha egy menő, modern lakást keresel, hatalmas választék áll rendelkezésedre a városok közül. Mindenképpen nézd meg, mit kapsz Barcelonában vagy Madridban, de Spanyolországban számos, gyakran figyelmen kívül hagyott város is található. Az északi, dinamikus Bilbaó-tól a portugál határhoz közeli festői Sevilláig mindegyiknek van valami más kínálata.

TEDD FEL MAGADNAK A NAGY KRÉDÉSEKET!

A város, a tengerpart vagy a vidék kérdése sokkal több, mint a táj, amelyről álmodozol, és amelyre majd felébredsz. Egy barátságos expat közösségben reménykedsz, ahol könnyen be tudsz illeszkedni, vagy szeretnéd belevetni magad a helyiek közé, és teljesen belemerülni az életstílusba? Spanyolország minden régiója saját kultúrával és hagyományokkal rendelkezik, amelyeket felfedezhetsz, ezért ne vedd félvállról a döntést.

Az ok, amiért a költözés mellett döntesz, meghatározhatja, hogy milyen típusú ingatlant keresel. Ha többször is ellátogatsz az országba, akkor jobban megismerheted, hogy milyen környéken és milyen típusú ingatlanban szeretnél élni. RE/MAX-ügynököd megmutathatja a számodra legjobb otthonokat azokon a helyeken, amelyek tetszenek neked - talán még olyan területeken is, amelyekre eddig nem is gondoltál!

Ha mindez jól hangzik, akkor készen állsz az első lépések megtételére. Látogass el az ország különböző területeire, nézz át néhány ingatlant az interneten, és vedd fel a kapcsolatot egy RE/MAX-ügynökkel, hogy elindítsd a folyamatot. Az előzetes felkészülés érdekében győződj meg arról, hogy pontosan tudod, mit vársz ingatlantól, frissítsd fel a spanyol nyelvtudásod, és pihenj annak

Lépjen kapcsolatba velünk!

Legyen saját RE/MAX fiókja
• Exkluzív hozzáférés 24 órával korábban az újonnan felkerült ingatlanok adataihoz.
• Mentse el kedvenc ingatlanjait és állítson be hirdetésfigyelőt a kereséseire!
• Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal közvetlenül és egyszerűen!