XIII. kerület: Látnivalók, éttermek és vásárlási lehetőségek

2023.11.24
XIII. kerület: Látnivalók, éttermek és vásárlási lehetőségek

A városi kavalkád mellett a zöldövezeti nyugalom szigetei találhatók meg Angyalföldön. Szereted a dinamikus városi életet, ugyanakkor a természet közelségét is?

XIII. kerület látnivalói

A Vígszínház épülete, műemléki jellegével, a kulturális élet egyik meghatározó központjaként emelkedik ki a kerületi látnivalók közül. Az elegáns homlokzat mögött évszázados hagyományok elevenednek meg.

Különleges figyelmet érdemel a Duna-parti sétány, mely modern szabadidős területként szolgál a helyieknek és a turistáknak egyaránt, ahol a Rámkazár-Hajógyári Sziget látványa káprázatos panorámát nyújt. Ez a partszakasz kiválóan alkalmas sportolásra, kikapcsolódásra és a mindennapi rohanásból való kiszakadásra.

A XIII. kerület gazdag ipari örökséggel is bír; a Lehel piac változatos építészeti megoldásai és a Vásárcsarnok pezsgő forgalma a helyi élet színesítői közé tartoznak.

Angyalföldi parkok és zöld területek

Angyalföldi zöld területek a városi nyüzsgés közepette nyújtanak természetközeli megnyugvást, értékes övezetet képezve a pihenésre vágyók számára.

Méltán népszerű a Vizafogó park és a Népfürdő utcai park, melyek nem csupán vizuális élményt nyújtanak, hanem sportolásra és kikapcsolódásra is ideális helyszínek. A Duna Plaza közelében található Városligeti fasor parkja kulturált zöld sávja a XIII. kerületnek.

Növekvő zöldfelületei és fejlesztett játszótereivel a XIII. kerület aktívan törekszik a környezettudatos várostervezés és a lakosság jóllétének előmozdítására. A kutyafuttatók sokasága pedig bizonyítékul szolgál arra, hogy a kerület állatbarát hozzáállása is kiemelkedő.

Kultúrális intézmények és műemlékek

A XIII. kerület kulturális életében meghatározó szerepet tölt be a József Attila Színház, amely a magas színvonalú előadásairól ismert. A színházművészet szerelmesei számára a kerület gazdag kínálattal kecsegtet.

13_jozsef attila szinhaz

Az építészeti értékek tekintetében kiemelkedő a Volt Iparművészeti Gimnázium neogótikus épülete. A történelmi műemlékek őrzője és közösségi térként is funkcionál.

A Duna-parti sétányok rendkívül kellemes környezetet biztosítanak a kultúrális programok mellett a pihenésre, sétálásra, ahonnan a Margaret híd és a Parlament lenyűgöző látványa tárul elénk. A modern művészeti irányzatoknak otthont adó Kunsthalle pedig a kortárs képzőművészeti szcénának kiemelkedő helyszíne.

A kerülethez kötődik több történelmi munkásszálló és a Vásárcsarnok épülete is, melyek az ipari kor hagyatékaként a városkép szerves részét képezik. Ezek az értékek nem csak múltidéző helyszínként szolgálnak, de kiválóan illeszkednek a modern városi életbe, elősegítve ezzel a társadalmi összetartozás érzését és a kultúrák közötti párbeszédet. A XIII. kerület tehát nem csupán az ingatlanpiac kedvelt célpontja, hanem a művészeti élet és történelmi emlékek gazdag tárháza is.

Duna-parti séták és panoráma

A XIII. kerület Duna-parti sétányai igazi kincsek a városlakók számára, különösen az esti órákban, amikor a város fényei megcsillannak a víztükörben.

A rakpart mentén haladva a pesti oldalon végighaladhatunk a környező építészeti remekművek során, mint amilyen a pompás Parlament épülete vagy a híres Dagály fürdőkomplexum. A járdaszegélyen sorakozó padok pedig ideális helyet biztosítanak a naplemente és a város panorámájának élvezetéhez, miközben a dunai hajók lassú úszását, vagy éppen a sportolók mozgását figyelhetjük az ösvényen.

A dunán kívül szoborparkokkal, zöldövezetekkel és nyitott terekkel tarkított kulturális és szabadidős program színhellyel találkozhatunk, legyen szó a Margitszigeti zenélő szökőkútról vagy a komolyzenei koncertekről. A sétányok mellett zajló élet dinamikus, és a csillogó víz mindig valami új csodát rejt a látogatók számára.

A dunai séták tökéletes alkalmat jelentenek arra, hogy megcsodáljuk a modern és történelmi építészet egyvelegét, melyek összességükben a XIII. kerület egyedi arculatát alkotják. A sétányról táruló látványos panoráma nem csupán turisták körében népszerű, hanem a helyiek számára is lehetőséget teremt az elmélkedésre és kikapcsolódásra, következésképpen jelentős értéknövelő hatása van a környék ingatlanpiacára is.

Kulináris élmények Angyalföldön

Az angyalföldi gasztronómiai palettát a változatos nemzetközi és hagyományos magyar ízek uralják, ahol a friss és minőségi alapanyagokra helyezik a hangsúlyt. Kisvendéglők és családi éttermek, trendi bárok és pékségek sorakoznak a kerület utcáin, kínálatukban megjelennek a helyi specialitások, vegán és vegetáriánus fogások, valamint a világ ízeit felvonultató kreatív ételek. A XIII. kerület nem csupán otthona számos kulináris kísérletezésre nyitott helynek, de a gasztronómiai fesztiválok és piaci napok is fontos szerepet töltenek be a helyi kultúrában.

A folyamatosan megújuló éttermi szcénán a minőségi szolgáltatás és az ínyenc élvezetek teszik teljessé a gasztronómiai utazást. A Levesektől a prémium húskülönlegességekig, a friss halételektől a modern táplálkozási trendekig mindenki találhat számára megfelelő ízvilágot. A kulináris élmények mellett a XIII. kerület vendéglátóhelyei a kulturális rendezvények és a kellemes hangulatú esték színteréül is szolgálnak, jelentős gazdagítva ezzel a kerület társadalmi életét.

Hagyományos magyar konyhák

A XIII. kerület hagyományos magyar konyhái memoárjaival és gazdag ízvilágával csábítják a látogatókat. Töltött káposzta, gulyásleves, pörkölt - az autentikus fogások híven tükrözik hazánk kulináris hagyományait.

  • Kiskakukk Étterem – Klasszikus magyar ételek modern köntösben.
  • Pozsonyi Kisvendéglő – Meghatározó hely a kerületi régi-új vendégei számára.
  • Kádár Étkezde – A házias ízvilág kedvelőinek meghatározó találkozóhelye.
  • Firkász Étterem – A magyar ízvilág és a művészeti hagyományok találkozása.
  • Mátyás Pince Étterem – A történelmi hangulat és a hagyományos fogások kéz a kézben.

A XIII. kerületi hagyományos éttermek a nemzeti konyha változatos palettáját kínálják vendégeik számára.

A hazai alapanyagok és a mesterszakácsok tudása a magyar gasztronómia zászlóvivője ebben a városrészben.

Modern gasztronómiai trendek

A XIII. kerület dinamikusan fejlődő gasztronómiai területe a modern ízek és a friss ötletek találkozóhelye.

  • Fusion konyha: Az ötvözi a különböző kulináris hagyományokat, újszerű ízélményeket teremt.
  • Bisztrókultúra: Közvetlen, barátságos légkör és kreatív, magas minőségű fogások jellemzők.
  • Vegán és vegetáriánus éttermek: Növényi alapú kínálattal nyújtanak alternatívát a hústermékekkel szemben.
  • Street food bazárok: Korszerű megközelítést nyújtanak a gyorséttermi étkezésre, figyelembe véve a minőségi alapanyagokat.
  • Szezonális menük: Az évszakokhoz igazított friss, helyben termelt alapanyagokon alapulnak.
  • Artizán cukrászdák és kávézók: Saját, kézműves süteményekkel, kávéval kínálják vendégeiket.

E törekvések a fenntarthatóságot és a helyi erőforrásokat helyezik előtérbe.

A területen megtalálható modern gasztronómiai elfoglaltságok rávilágítanak arra, hogy a XIII. kerület több mint csupán lakóhely: kulturális és ízgazdag központ is egyben.

Kávézók és cukrászdák felfedezése

A XIII. kerület kávézói és cukrászdái izgalmas ízélményeket kínálnak. Kézműves sütemények, kávék különlegességei várnak minden látogatót.

  • Double Shot Coffeeshop: Egyedi pörkölésű kávéik és barátságos atmoszférájuk teszi őket különlegessé.
  • Édesem Cukrászda: Házi készítésű süteményeikkel és meleg, családias légkörükkel csábítják a vendégeket.
  • TortaMűhely: Innovatív desszertekkel és szezonális ínyencségekkel állnak a vendégek szolgálatában.
  • My Little Melbourne: Inspiráló dizájnnal, skandináv hangulattal és prémium kávékkal várják a kávérajongókat.

A legfinomabb sütemények és főzött kávé aromái töltik be a kerület kávézóit és cukrászdáit.

Bármerre is járjon a XIII. kerületben, mindenhol találkozhat minőségi, saját gyártású kávék és sütemények széles választékával.

Bevásárlás a XIII. kerületben

A XIII. kerület bevásárlási lehetőségei kiterjedtek és színesek, a kisebb hagyományos boltoktól kezdve, a modern bevásárlóközpontokig minden megtalálható. A Duna Pláza vagy a Westend City Center csak két példa azokra a helyekre, ahol minőségi termékeket és szolgáltatásokat szerezhet be egy helyen, kényelmes és kultúrált környezetben. Külön kiemelendő a Lehel tér piaca, ahol a friss zöldségek, gyümölcsök, hústermékek mellett számos kézműves termék is kínálkozik.

A kerületben található továbbá rengeteg kisbolt és szaküzlet, ahol az egyedi igények is kielégíthetőek. Azok számára, akik a közvetlen termelőktől való vásárlást kedvelik, a Hunyadi tér piaca nyújthat autentikus és traditionális vásárlási élményt, kézműves sajtoktól kezdve, bio zöldségekig terjedő választékkal.

Helyi piacok és termelői áruk

A XIII. kerület piacai a helyi termelők friss és változatos kínálatával várják a vásárlókat, különös tekintettel az egészségtudatos és regionális termékeket részesítők számára.

  • Lehel tér piaca – Friss zöldségek, gyümölcsök, hústermékek és kézműves termékek
  • Hunyadi tér piaca – Bio termékek, kézműves sajtok és hagyományos készítmények
  • Jászai Mari tér környéki kis üzletek – Különleges és friss helyi alapanyagok
  • Csalogány utcai piac – Kistermelők termékei és biopiac lehetősége

13_hunyaditer_szodorai-13-1024x683

A kínálat nem csupán a hétköznapokon, hanem hétvégenként is gazdag; a termelői piacok szombatonként különösen nagy választékot kínálnak.

A termelői piacok az egészséges táplálkozás és a fenntarthatóság mellett elkötelezett fogyasztóknak nyújtanak ideális választási lehetőséget.

Bevásárlóközpontok és üzletek

A Duna Plaza üzemmódra ő lesz a XIII. kerület egyik fontos kereskedelmi központja, ahol számtalan üzlet és szolgáltatás található. Itt az elektronikától a divatig minden megtalálható, ami a mindennapi vásárlások mezején szükséges.

A WestEnd City Center, amely a közeli Nyugati pályaudvartól pár perc sétányira található, egy másik vonzó helyszín vásárlási céllal érkezőknek. Ezt a bevásárlóközpontot nemcsak az itt található üzletek széles választéka jellemzi, hanem a különféle szórakoztató és kulturális programok is gazdagítják, ami emellett egy kellemes napot ígér a család minden tagjának. Kiváló lehetőség azok számára, akik egy helyen szeretnének mindent megvásárolni.

Változatos üzletek várják a látogatókat a Visegrádi utcai kiskereskedelmi soron, ahol kisebb boltoktól kezdve nagyobb láncokig minden megtalálható. Az ékszerektől és ruházattól kezdve, egészen a szépségápolási termékekig terjed a kínálat. Itt a helyszíni parkolási lehetőség is könnyebbé teszi a bevásárlást.

Az elegánsabb és egyedi vásárlási élményre vágyók a Pozsonyi úti boutiquesorát keresik fel, ahol a divat és design legújabb trendjeit mutató üzletek sorakoznak. A XIII. kerület e része a fiatal tervezők és független márkák otthona, ahol exkluzív darabokkal gazdagíthatják gardróbjukat az ínyencek. Lenyűgöző művészeti galériák és kávézók teszik teljessé az itt eltöltött időt, ötvözve a kultúra és a vásárlás élményét.

Különleges boltok és ajándéktárgyak

Minden utazás egyedi emlékekkel telik meg.

A XIII. kerületben bőséges lehetőség nyílik arra, hogy rendkívüli ajándéktárgyakkal lepjük meg szeretteinket vagy önmagunkat. Legyen szó kézműves termékekről, egyedi design tárgyakról, vagy a helyi művészek által készített kézzel festett képekről, itt garantáltan mindenki megleli a neki való különleges tárgyat. Emellett, órákig barangolhatunk az olyan boltok között, amelyek specifikusan a helyi kultúrával összefüggő termékeket kínálnak.

Pompás műalkotásokra lelhetünk egy sétányon.

Nem mindennapi ajándékok várják a látogatókat, hiszen itt nem csupán a megszokott turista-relikviákról van szó. Több kisüzlet specializálódott arra, hogy egyedi, kézzel készített termékeket, melyek hordozzák a kerület, vagy akár Budapest szellemét, kínáljanak az érdeklődőknek. Ez egyfajta garancia arra, hogy valódi értéket viszünk haza emlékként.

A kézművesség hagyománya letisztult formában él tovább.

A XIII. kerületben található üzletek az év végi ünnepek közeledtével még gazdagabban kínálkoznak egyedi ajándékokkal. A hangulatos adventi vásárokban különleges szuvenírek, kézzel készített ékszerek és különféle kézművességgel foglalkozó mesteremberek termékei sorakoznak. Ez a kerület egy ideális hely a különleges és személyre szabott ajándékok beszerzésére a 2023-ban is.

Szabadidős tevékenységek

A XIII. kerület színes palettája a szabadidős tevékenységek tekintetében is bőséges lehetőségeket nyújt a pihenni vágyók számára. A kulturális élményekre vágyók a Duna-parton található szoborparkban sétálva merülhetnek el a modern művészet remekeiben, melyek az urbánus környezetbe illeszkedve ötvözik a kortárs alkotóművészetet a történelmi hagyománnyal. A sportkedvelők számára a Margitsziget tökéletes kikapcsolódást nyújthat, ahol a széleskörű sportpályák és a futókör mellett különféle wellness és gyógyászati szolgáltatások is elérhetőek. A gyermekes családok kedvenc társasági helyszíne pedig a kerület számos játszótérnek és zöld területnek ad otthont, ahol a kicsik a szabadban élvezhetik a játék örömeit. Az esti kikapcsolódásra vágyókat pedig változatos gasztronómiai és kulturális programok várják a kerületi szórakozóhelyeken, melyek az év minden szakában színes programkínálattal és hírekkel várják a látogatókat.

Sportolási lehetőségek

A XIII. kerület sport szerelmeseinek igazi paradicsomként szolgál sokszínű infrastrukturájával és választékával, többek között a kiemelkedően jó hírű Danubius Hotel Arena többfunkciós sportkomplexummal. Itt úszómedence, kondicionáló terem és számos más szolgáltatás segíti a fittség megőrzését és elérését.

Jelentős figyelmet kapnak a kültéri sporttevékenységek is, mint például a tenisz, futball vagy kosárlabda. A kerületi parkokban és zöldövezetekben található teniszpályák, futballmezők, és streetball pályák biztosítanak teret a közösségi sportolásra.

A fitneszrajongók további edzőtermek széles kínálatából választhatnak, ahol személyre szabott edzéstervek, csoportos órák és különféle gépek állnak rendelkezésre. A szabadtéri edzés kedvelői számára street workout parkok, kondiparkok és futóutak nyújtanak ideális helyszínt az aktív kikapcsolódásra.

A XIII. kerületben található Városligeti Műjégpálya is kiemelkedő sportolási lehetőség, a téli időszakban különösen népszerű. A műjégpályán korcsolyázás mellett hoki edzéseket is lehet igénybe venni, valamint az itt található hócsúszda kínál különleges szórakozást minden korosztály számára. Gyakoriak itt a jégsportokhoz kapcsolódó rendezvények, versenyek, amelyek hozzátesznek a kerület sportéletének pezsgéséhez.

13_jegpalya

A XIII. kerület kiváló lehetőségeket kínál a kerékpárosok számára, akik szeretnének felfedezni és élvezni a várost. A kerületben számos kerékpárút található, amelyek biztonságos és kényelmes közlekedést biztosítanak. Emellett a kerékpározás népszerűségének növekedésével egyre több kerékpáros szervizpont is megjelent a kerületben. Ezek a szervizek kiváló szolgáltatásokat nyújtanak, beleértve a kerékpár javítást, karbantartást és alkatrész beszerzést is. Így a kerékpárosok könnyedén gondoskodhatnak kerékpárjaikról, hogy mindig készen álljanak a következő kalandra. Ha szeretsz kerékpározni, a XIII. kerület ideális hely a város felfedezéséhez és a kerékpározás élvezetéhez.

13_biciklis-út

Családi és gyerekbarát programok

Biztosítsanak élménydús szabadidőt a család legkisebb tagjainak a XIII. kerület változatos játszótereivel, melyek biztonságos és stimuláló környezetet nyújtanak a gyermekek számára.

A Duna partján sétálva kellemes időtöltést nyújtanak a gyermekbarát kávézók és éttermek.

A Dagály Strand és uszoda komplexum izgalmas vízi élményeket kínál mind a kisgyermekek, mind a nagyobbak számára.

Télen a Jégpalota számtalan korcsolyázási lehetőséget biztosít a családok számára, ünnepi hangulatot teremtve a hideg hónapokban.

A kerületben található több kulturális intézmény is, mint például a Pozsonyi Pagony könyvesbolt és a játszóház, ahol kreatív foglalkozásokon vehetnek részt a gyermekek, fejlesztve képességeiket és társas kapcsolataikat.

Emellett gyakoriak a gyerekrendezvények, mint például fesztiválok és műhelymunkák, amelyek kiválóan alkalmasak a családi összetartás erősítésére és új barátságok kialakítására.

Rendezvények és fesztiválok

A XIII. kerület kulturális élete rendkívül gazdag: számos fesztivál és rendezvény bűvöli el a látogatókat évről évre. Az itt zajló események kiváló alkalmat kínálnak a közösségi élmények megélésére, a kultúra mélyebb megismerésére.

Az Árpád híd lábánál megrendezett Szent Iván-éji tűzugrás hagyománya kiemelkedik. Ez egy ősi, nyári napfordulóhoz kötődő ünnep.

A kerületben minden évben megrendezésre kerülő Kultúr Liget Fesztivál a művészetek sokszínűségét ünnepli, köztük a zene, a tánc, a színház és a képzőművészet alkotásait. A fesztivál keretein belül különféle kiállítások, előadások és interaktív programok várják az érdeklődőket, családokat és művészeket.

A Városligeti Műjégpályánál szervezett Karácsonyi Vásár és Jégfesztivál pedig nem csupán a korcsolyázás szerelmeseinek kínál kikapcsolódást, hanem azok számára is tartogat élményeket, akik a karácsonyi hangulatot keresik. A gazdag kézműves termékek, finomságok és élő zene ötvözete egyedülálló atmoszférát teremt az ünnepekre, mely mindenkiben hagyománytisztelő, ünnepi érzést kelthet.

XIII. kerület ingatlanpiaca

A XIII. kerület ingatlanpiaca kiváló lehetőségeket kínál az ingatlanvásárlók számára, akik olcsóbb lakásokat vagy házakat keresnek. Ez a fővárosi kerület gazdag kulturális és történelmi örökséggel rendelkezik, valamint számos látnivalóval és kiváló éttermekkel büszkélkedhet. Az ingatlanpiac dinamikus és fejlődő, így a XIII. kerületben széles választékban találhatók eladó ingatlanok. A legfrissebb statisztikák szerint a kerületben az átlagos négyzetméterár 1 000 000 és 1 100 000 forint között mozog, ami kedvező lehetőséget jelent az ingatlanvásárlók számára. A kereslet is magas, és a kerület népszerűsége folyamatosan növekszik. Ha az ideális otthont keresed, érdemes alaposan megfontolnod a XIII. kerületet, amely a magas színvonalú életmód és a kényelmes városi élet egyedülálló kombinációját kínálja.

Magdolnaváros

Magdolnaváros a XIII. kerület egyik része, amely egyre népszerűbbé válik az ingatlanvásárlók körében. Ez a terület a kerület északi részén található, és kiváló lehetőségeket kínál az otthont keresők számára. Magdolnavárosban megtalálhatók a modern lakóparkok, amelyek magas színvonalú lakhatást biztosítanak. Emellett a környéken számos zöld terület és park található, amelyek ideálisak a pihenésre és a szabadidős tevékenységekre. Magdolnaváros a nyugodt és csendes környezetével, valamint a jó közlekedési kapcsolataival vonzza az ingatlankeresőket. Ha egy kellemes és modern környéken szeretnél letelepedni a XIII. kerületben, érdemes megfontolnod Magdolnavárost.

Önkormányzat

A XIII. kerület Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala olyan intézmények, amelyek aktívan részt vesznek a kerület életében és fejlődésében. Az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal munkatársai folyamatosan dolgoznak azon, hogy a kerület lakosai számára minél jobb és élhetőbb környezetet teremtsenek. Ezen kívül, pályázatokat is kiírnak, amelyek lehetőséget nyújtanak a helyi közösségeknek és vállalkozásoknak támogatásra és fejlesztésre. Az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal aktív szereplők a XIII. kerület életében, és fontos szerepet játszanak annak fejlődésében és sikereiben.

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

Legfrissebb ajánlataink

189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
189.900.000 Ft
Sólyatér utca, Budapest, XIII. kerület
95 m2
4 Szoba
2 Fürdőszoba
3 Hálószobás | Lakás | 95 m2
RMX-31516
Varga András
Varga András
RE/MAX Hillside
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
120.000.000 Ft
Lőportár utca, Budapest, XIII. kerület
82 m2
HORECA | 54 m2
RMX-35024
Kovács Alexandra
Kovács Alexandra
RE/MAX Fusion
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
245.000.000 Ft
Visegrádi utca, Budapest, XIII. kerület
661 m2
Üzlethelyiség
RMX-1734
Holló Zoltán
Holló Zoltán
RE/MAX Professionals
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
104.900.000 Ft
Viza utca, Budapest, XIII. kerület
85 m2
3 Szoba
1 Fürdőszoba
2 Hálószobás | Lakás
RMX-34657
Varga András
Varga András
RE/MAX Hillside
14.194.032 Ft / hó.
Róbert Károly körút 67, Budapest, XIII. kerület
Üzlethelyiség | 5248 m2
REMAX-0362
Bodrogközi Gábor
Bodrogközi Gábor
RE/MAX Central
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
151.000.000 Ft
Kassák Lajos utca 73-75, Budapest, XIII. kerület
70 m2
3 Szoba
1 Fürdőszoba
2 Hálószobás | Lakás | 69 m2
RMX-34072
Gönczy Levente
Gönczy Levente
RE/MAX Central
Legyen saját RE/MAX fiókja
• Exkluzív hozzáférés 24 órával korábban az újonnan felkerült ingatlanok adataihoz.
• Mentse el kedvenc ingatlanjait és állítson be hirdetésfigyelőt a kereséseire!
• Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal közvetlenül és egyszerűen!