V. kerületi ingatlanok: Varázslatos otthonok a főváros szívében

2023.09.29
V. kerületi ingatlanok: Varázslatos otthonok a főváros szívében

Budapest szívében, a V. kerület kulturális öröksége kiemelkedik, mint a magyar históriának elegendő mozaikja.

Ritka az a hely, ahol az építészeti gyöngyszemek és történelmi emlékek ilyen páratlan összhangban állnak a város pezsgő életével, mint a Belváros-Lipótváros.

A Parlament díszletei

Az Országház monumentális épülete nem csupán a magyar törvényhozás háza, hanem Budapest egyik meghatározó szimbóluma is. A Duna partján magasodó, eklektikus stílusban tervezett építmény a magyar építészet kiemelkedő alkotásaként tiszteleg a hazai tervezői örökség előtt. Gótikus és reneszánsz elemeinek elegyítésével készült díszítései, az oromzatokban megjelenő allegorikus szobrok, és a lenyűgöző kupolahelyiség nem csupán az államiság jelképei, hanem a kifinomult művészet állítólagos csúcspontjai is. Az Országgyűlés otthonaként ismert, Steindl Imre tervezte műemlék belső terei és a Parlament előtti Kossuth Lajos tér felújítása során megújult környezete tovább emeli a hely szellemi és művészeti értékét.


Az épület neoreneszánsz csodái

Neoreneszánsz inspiráció árad szerte az V. kerület épületeiben, eleganciájuk és pompájuk a múlt századok művészetét tükrözi. A neoreneszánsz stílus a 19. században élt újjá, kifejezésre juttatva a gazdagság és a tudás iránti vágyat.

A kor hangulatát idéző díszítőelemekkel gazdagon borított homlokzatok, faragott kövek és oszlopok a korabeli mesterek kézjegyét hordozzák. Szemünk előtt bontakoznak ki azok a részletek, amelyeket csak a korszak legkiválóbb kézművesei tudtak létrehozni.

Budapest V. kerületében sétálva a neoreneszánsz épületek sorakozása egy élő történelemórát jelent, ahol minden épület egy-egy fejezetet mesél el a város gazdag múltjából.

A Szent Korona titkai

Történelmünk koronázási ékköve a Szent Korona.

A Szent Korona kétségkívül Magyarország egyik legjelentősebb ereklyéje. Több mint ezer év történelmét öleli fel, és uralkodóink fejére került a koronázási szertartáson. A korona anyagának eredetét, készítési módját és az egyes elemek jelentőségét máig kutatják a szakértők. Az évszázadok során számtalan rejtély és legenda szőtte körül a koronát, amelyet a középkortól kezdve tisztelet és félelem leng körül.

Egyedülálló jelképrendszere van.

A koronát ábrázoló különféle felvételek segítenek megérteni jelentőségét. A magyar történelem során a Szent Korona a hatalom legfőbb szimbóluma volt, mely a törvényhozás feletti ellenőrzés képességét is kezében tartotta. Koronázási jogarának motívumaiósa, szárany és kép a kereszténység fontos elemeit képviselik.

A magyar államiság szent jelvénye.

A Szent Korona rejtélyeit felfedő kutatások az elmúlt években erősödtek fel. Számos szakmai és technológiai fejlődés, például a 3D-s vizsgálati módszerek lehetővé tették az ereklye korábban rejtett aspektusainak megismerését. A Magyar Nemzeti Múzeum mellett számos tudományos intézmény is részt vesz a kutatásban, amelyek azon dolgoznak, hogy a korona történetét és jelentőségét mind a tudományos közösség, mind a nagyközönség számára teljesebben megérthetővé tegyék.

A kupola lenyűgöző panorámája

A Szent István-bazilika kupolájából nyíló panoráma varázslatos látványt nyújt Budapest szívében. A fővárosi kupola látképe magasodik a környező épületek fölé, lehetővé téve a város 360 fokos megcsodálását.

Látogatók százait vonzza nap mint nap ez a magaslati pont, ahonnan a város híres jelképei, úgymint a Parlament épülete, a Budai Vár vagy a Duna metsző kékje bontakozik ki előttünk. A belvárosi tetők sokasága közt megbúvó kisebb épületek, tornyok, a Margit-sziget és a távolban húzódó hegyvonulatok is e kupolából ölelhetőek át tekintettel. Az élmény az évszakok változásával is újjászületik, mindig új és lenyűgöző aspektusait mutatva meg a városnak.

Emeletek sorát bejárva érhető el a legfelső szint, ahol maga a kilátóterasz található. Odaérve a látogatókat a szédítő magasság és a Budapest feletti dominancia érzése keríti hatalmába. A teraszról belátható a környező utcák sajátos geometriája, a híres korzók és terek aprólékosan megformált szépsége – mindez különleges perspektívából adódik a látogató szeme elé.

A kupolába vezető út maga is felejthetetlen élmény, a lépcsőházakban futó freskók, a belső építészeti megoldások és az ablakokon betörő természetes fény játéka már önmagában is elragadó hatást gyakorol a behatolóra. Ám amint a lépcsők utolsó fokára lépünk, és kifordulva a teraszra a város teljes pompájában tárul elénk, akkor realizálódik igazán a monumentális kilátás gazdagsága. Ennek a magasságnak köszönhetően olyan perspektívákat nyerhetünk, melyek a városi élet forgatagában megszokott látóhatáron kívül esnek – megnyitva ezzel egy új dimenziót a felfedezésre vágyó látogatók számára.

Szent István Bazilika rejtélyei

A Szent István Bazilika nem csak a főváros egyik legemblematikusabb vallási épülete, de rejtélyeket is hordoz. A legenda szerint itt őrzik Magyarország első királyának, Szent Istvánnak a jobb kezét, mely a Szent Jobb kápolnában látható és válik a hívők tiszteletének tárgyává minden év augusztus 20-án. A bazilika félhomályos termeiben és a gótikus ívek alatt suttogva kelnek életre a történelmi alakok emlékei, míg a hatalmas kupolája által teremtett akusztika a kórusok és orgonaművek meghitt hangjait tolmácsolja a hallgatóságnak. A bazilika a mély hit és a művészetek iránti odaadás egyedülálló találkozási pontjaként funkcionál, miközben a magyar történelmi múlt és a vallási örökség lenyűgöző szimbiózisát kínálja a látogatóknak.

5_sztistbazilika

A bazilika építészeti remekei

A Szent István Bazilika, neoklasszicista stílusban épült, Budapest szívében emelkedik monumentális méltósággal.

  • A kupola - impresszív magassága és arányai tökéletes harmóniát sugároznak.
  • A homlokzat - előkelő lépcsősorral és gazdag díszítésekkel vonja magára a figyelmet.
  • Az interior - márványoszlopok, aranyozott berendezések és freskók teszik egyedülállóvá.
  • Az oltárkép - szent István király életét ábrázolja, érezhető a művészi hozzáértés minden vonásában.
  • Az ólomüveg ablakok - mozgalmas történetekkel és színes játékokkal töltik meg a teret.

Ezek az elemek teszik a bazilikát a magyar építészet kiemelkedő alkotásává.

A belső térszerkezet összetett rendszere a kivételes akusztikát is szolgálja, mely a zenei események során kiemelkedő élményt nyújt.

Az épület gazdag díszítéseivel és megkapó látványaival méltán tartozik Budapest leglátogatottabb műemlékei közé.

Szent István ereklyéje

A Szent Jobb a magyar hagyományok szentjegye.

Szent István király, Magyarország első királya nemcsak politikai, hanem szellemi örökséget is hagyott hátra. Őt tisztelegve őriz a Szent István Bazilika egy különösen fontos relikviát: a Szent Jobb-ot, mely a király mumifikálódott jobb kezét tartalmazza. Ez az ereklye szimbolizálja az államalapító király és a keresztény hit egyesülését.

A kezet egy hermetikusan zárt ereklyetartó őrzi.

A Szent Jobb egész évben megtekinthető a bazilikában. Az év egy bizonyos napján, Szent István ünnepén, augusztus 20-án, egy hatalmas ünnepi szertartás során a bazilika körül hordozzák, mely hagyományosan az ország és a hit egységét ünnepli. Ennek az eseménynek kiemelt jelentősége és vonzereje van mind a vallásos, mind a világi közösség számára.

A bazilika egy olyan csomópont, ahol a történelem találkozik a művészetekkel.

A Szent István által alapított államiság jelképét, a Szent Jobb-ot minden magyar és a történelem iránt érdeklődő ember számára kötelező meglátogatni. A megtisztelő tiszteletadás során a látogatók nemcsak a magyar államalapítás emlékét feleleveníthetik, hanem részesei lehetnek egy mélyen spirituális tapasztalatnak is, mely a magyar identitás gyökereit őrzi. Az évente megrendezett Szent Jobb körmenet egyedülálló alkalmat biztosít arra, hogy a múlt és jelen közötti kapcsolatot megerősítsék és ünnepeljék.

Kilátás a bazilika tornyából

A Szent István-bazilika tornya a főváros egyik legmagasabb pontján áll, így páratlan panorámát nyújt Budapestre. A toronyból táruló látvány lélegzetelállító; a város felett elterülő horizont és az építészeti remekművek pazar egymásra hangolása egyedülálló élményt nyújt.

Ez a magasságból nyíló perspektíva lehetővé teszi, hogy a látogatók átéljék a metropolisz pulzáló ritmusát egy csendes és megfontolt környezetből. Láthatóvá válik a Duna páratlan íve, az Országház díszes kontúrja, valamint a budai Vár komplexumának körvonalai. A toronyból kitekintve megkülönböztethetjük a város különböző részeit, így a tér földrajzi és kulturális egységét is megértjük.

A toronyba való feljutás, bár fizikai megpróbáltatást jelenthet, egyszerűen kivitelezhető a modern lift segítségével. Ha felfelé haladunk, a belváros háztetői között apró részletekben is gazdaságos betekintést nyerhetünk, amely a főváros jellegzetes atmoszféráját sugározza. A város szövete így közelebbről is megelevenedik azok előtt, akik felkísérik a tekintetüket a magasba.

A merengő vagy fotózásra szenvedélyes látogató számára a bazilika tornyából nyíló kilátás különleges értéket képvisel. A folyton változó fényviszonyok és az évszakok sokfélesége mind-mind egy újabb arcát mutatják be Budapestnek. A csodálatos naplementék, a város éjszakai fényjátéka és a hajnali pirkadat egyaránt felejthetetlen élményeket ígérnek azok számára, akik megmásszák ezt az égi magasságban trónoló építészeti csodát.

Váci utca varázsa

Budapest pezsgő szívében elhelyezkedő Váci utca a főváros egyik legrégebbi és legismertebb sétálóutcája. Múlt századokra visszatekintő épületei és elegáns üzletei mellett a városrészek közül a kulturális élet egyik kimagasló központi színtere is egyben. A Váci utca sajátos atmoszféráját a történelmi homlokzatok, ízléses kirakatok és a folyamatosan változó vendéglátóhelyek egyedi kavalkádja adja. Elsétálva az utcán, egyértelmű, hogy minden kövezet, minden épület egy történetet rejt, amely összefonódik Budapest gazdag történelmével és a modern kor követelményeivel.

Történelmi épületek sorakozása

A V. kerület, más néven a Belváros, Budapest történelmi és politikai központjaként az egyik leggazdagabb építészeti örökséggel rendelkezik. Itt található számos kiemelkedően fontos és grandiózus épület, amelyek nem csak a hazai, de az európai műemlékek sorába is beállnak.

A Parlament, Magyarország demokrácia és törvényhozásának szívében álló monumentális épület, méltán büszkélkedhet neoreneszánsz stílusú homlokzatával és lenyűgöző kupolájával, amely már messziről hirdeti a magyar államiság jelképét. Nem kevésbé figyelemreméltó a Szent István Bazilika, melynek kupolájáról páratlan kilátás nyílik a városra. A környék számos kisebb temploma, köztük a régi zsidó negyedben elhelyezkedő Dohány utcai Zsinagóga is, egyaránt gazdagítják a kerület történelmi összképét.

Szemlélődve a Vörösmarty tér és környéke szecessziós és neoklasszikus épületein, egy pillanat alatt érezhetővé válik a különböző korstílusok harmonikus együttélése. A tér hangulatát a neves Vörösmarty szobor és a híres Gerbeaud cukrászda 19. századi épülete emeli. A környékbeli utcafrontokon sétálva továbbá más korszakok építészeti megnyilvánulásai, így például a barokk vagy a neoreneszánsz is megcsillan.

Végül, de nem utolsósorban, a Belváros szívében helyezkedik el a Pesti Vigadó, melyet miként a többi épületet is, a Duna partról csodálhatunk meg. Az épület csodálatos, romantikus stílusában épült, és ma is fontos szerepet tölt be a kulturális életben. A térség minden egyes történelmi épülete, a Banknegyed alaposan átgondolt építészeti megjelenésű toronyházaival egyetemben, hozzájárul ahhoz, hogy a kerület a múlt és a jelen tökéletes szimbiózisát kínálja a látogatóknak.

Egyedi üzletek és kávézók

A V. kerület rendkívül gazdag olyan egyedi kereskedelmi üzletekben és hangulatos kávézókban, amelyek egyedülálló shopping- és gasztronómiai élményt nyújtanak.

  • Printa Café – Fenntartható, kortárs design termékekkel teli bolt és kávézó egyben.
  • Csendes Vintage Bar & Café – Multifunkcionális tér, ahol az antik bútorok és műalkotások mellett finom kávét is fogyaszthatunk.
  • Tipton Eyeworks – Saját tervezésű, vinyl lemezekből készült szemüvegek széles választéka.
  • Paloma – Egy titkos udvarban megbújó dizájner üzletek gyűjtőhelye, ahol a hazai tervezők alkotásai kerülnek előtérbe.
  • Chez Dodo Macaron Manufaktúra – Francia hangulatú édességüzlet, mely kézzel készült macaronokkal várja a látogatókat.

Ezek a helyszínek tökéletesen alkalmasak arra, hogy megtapasztaljuk a kerület modern és egyedi karakterét.

E kistérség kávézói és üzletei a hagyomány és innováció találkozását is képviselik, magas színvonalon szolgálva ki a lokális és turista igényeket egyaránt.

Utcai művészet és előadók

Az V. kerület több mint csupán üzletek és történelmi emlékhelyek gyűjtőhelye: ez Budapest pulzáló kulturális szíve is, ahol kimagasló művészeti tevékenység szépíti az utcákat és előadók színesítik a városképet és a közösségeket.

  • Graffitik és falfestmények – Színes, gondolatébresztő műalkotások, amelyek a kerület falait díszítik.
  • Utcai zenészek – A járókelőket szórakoztató, tehetséges zenészek különféle stílusokban.
  • Utcai színházak – Az interaktív előadások és performanszok, amelyek élettel töltik meg a teret.
  • Portrérajzolók – Gyors és személyre szabott művészeti élményt nyújtó képzőművészek.

Ezek a művészeti megnyilvánulások a kerület vibráló és inspiratív atmoszféráját erősítik.

A kerületben járva szinte minden sarkon akadhatunk valamilyen utcai művészeti alkotásra vagy élő előadásra, melyek hozzájárulnak Budapest kulturális sokszínűségéhez.

Duna-parti hangulat

A Duna-parti sétányok ragyogása körbeöleli az V. kerületet, teret biztosítva a lenyűgöző panoráma és a felüdülő séták számára. Az V. kerület egy igazi turisztikai központ a belváros szívében. Az ikonikus Széchenyi Lánchíd vagy a Parlament monumentális épülete mind olyan fennkölt látványosságok, melyek közelségében sétálva a város történelmi grandiózussága és modern dinamizmusa egyszerre válik érzékelhetővé.

5_lanchid

Este, a város fényeinek tükröződése a Duna hullámain varázslatos atmoszférát kölcsönöz, melyet a hajós éttermek, szállodák romantikus teraszai és a parton üldögélő helyiek lazító beszélgetései tesznek teljessé. A Duna-part a V. kerület szívében nem csupán egy élő festmény, hanem egy olyan szociokulturális tér, ahol az építészet, a történelem és a jelenkori városi élet találkozása kínál felejthetetlen élményeket számunkra.

Szobrok és emlékművek a parton

A Duna budapesti szakasza mentén számos emlékművel találkozhatunk, amelyek a magyar történelem jelentős eseményeit hivatottak megörökíteni. Ezek a szobrok és emlékművek nem csupán a múltidézés eszközei, hanem különleges művészeti alkotások is egyben, jelentőséggel bírva a kulturális örökség szempontjából.

A legismertebbek között említhetjük az "Összetartozás emlékművét", amely a nemzeti összetartozást hivatott demonstrálni, vagy az "Emlék a zsidó mártírokért", amely az emberi emlékezet és az elszántság szimbóluma. Nem szabad azonban megfeledkeznünk olyan rangos alkotásokról sem, mint a "Shoes on the Danube Bank" (A Cipők a Duna-parton), amely egy rendkívül megható, és alázatra intő monumentum, sajátosan érzékeltetve a történelmi tragédiákat.

Művészettörténeti szempontból is számos alkotásra irányulhat a figyelmünk, mint például a klasszikus és modern vonalat képviselő szobrok egymás melletti elhelyezkedése. Ezek a műalkotások, mintha időkapuk lennének, elénk tárják a történelmi folyamatokat és a társadalmi változásokat, reflektálva a múltra, miközben dialogust folytatnak a jelenkorral és annak szemlélőivel.

Mindezen emlékművek látogatása nem csupán kulturális program, hanem egyfajta emlékezés és tisztelgés is azok előtt, akik hatással voltak a magyar történelem alakulására. Az alkotások, melyek a Duna-parton sorakoznak, nem csupán esztétikai élményt nyújtanak, hanem híd szerepet töltenek be az idők során, összekötve a múltat a jelennel és elősegítve a jövő generációinak a történelmi tudatosságát.

Hajókirándulás a folyón

A Duna mentén haladva Budapest szívét, a V. kerületet csodás panoráma tárul elénk. A folyón való utazás egyedülálló perspektívából enged rálátást a városra.

  1. Indulás a Parlamenttől - a hajóút kiválóan kezdődhet a magyar törvényhozás impozáns épületétől.
  2. Haladás a Lánchíd alatt - a Lánchíd ívei alatti áthaladás felejthetetlen élmény.
  3. A Budai Vár megcsodálása - a várnegyed és a Halászbástya sziluettje különleges látványban részesít.
  4. A Gellért-hegy nézete - a Citadella és a Szabadság-szobor monumentalitása különösen lenyűgöző a folyó felől.
  5. A Nemzeti Színház és a Müpa szimbiózisa - modern építészeti bravúrok a Duna-parton.Ez a hajóút kihagyhatatlan esemény, mely pár óra alatt bemutatja Budapest legfontosabb nevezetességeit.A hajókirándulás élményét fokozza a folyó hangulata, amely minden évszakban más és más arcát mutatja. Az utazás során a város történelmi és modern épületeinek összhangja kápráztatja el a látogatót.

Este fényárban úszó látkép

Amint a nap a horizont mögé süllyed, Budapest V. kerülete egy másik, varázslatos dimenzióba lép át. A csillagfény és a város fényei egyszerre festik meg a Duna partjait, különleges atmoszférát teremtve.

A köztudatban "fények városaként" emlegetett V. kerület esti díszbe öltözik, és fokozott fényűzést sugároz. A kiemelkedő építészeti alkotások, mint a Parlament, a Szent István Bazilika, vagy a Duna-korzó elegánsan megvilágított homlokzatai nem csak látványosak, hanem a kultúrával és történelemmel átszőtt urbanisztikai koncepciónak is tanúbizonyságot tesznek. Ezek a fényjátékok emelik a V. kerületi sétát az esti órákban igazán memorábilissá.

A Lánchíd lámpáinak bizsergető fénye, vagy a Vigadó tér karakteres világítása sikeresen kombinálják a klasszikus és modern design-elemeket, ezzel hangsúlyozva Budapest történelmi hátterét és innovatív jövőképét. Ez a varázslatos fénykavalkád nemcsak esztétikailag vonzza a tekinteteket, de a szakértő szem számára az urbánus fejlődés és a várostörténeti rétegződés tanulmányozásának is kitűnő területe.

A fény- és gyönyörködtető hatások mellett, fontos megemlítenünk a biztonság és tájékozódás tényezőit is, melyek a korszerű világítástechnika révén kulcsfontosságú szerepet játszanak. A megfelelően kivilágított utcák, terek és közterületek hozzájárulnak a látogatók és a helyi lakosok komfortérzetéhez, emelve ezzel a kerület már így is magas színvonalát. Ezek a fényforrások nem csak a közlekedés biztonságát garantálják, hanem a tárgyi és építészeti kincsekhez méltóan is reprezentálják az önkormányzat odafigyelését és a városüzemeltetés kifinomultságát.

V. kerület Ingatlanpiaca

A Belváros-Lipótváros, Budapest egyik legismertebb és legkedveltebb kerülete. Ez a terület a főváros szívében található, és számos kulturális és történelmi látnivalóval büszkélkedhet. Az ingatlanpiac itt is rendkívül élénk, és számos varázslatos otthon várja az érdeklődőket.

A kerület lakossága folyamatosan növekszik, és lakossága több mint 26 000 főt számlál. Ez a terület kiváló választás azoknak, akik a város központjában szeretnének élni, és élvezni a pezsgő városi életet.

Ha olcsó lakásokat vagy házakat keresel itt, akkor jó hírünk van számodra. Itt megtalálhatóak a város legjobb ár-érték arányú ingatlanai. Legyen szó egy kis lakásról vagy egy impozáns polgári házról, itt mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő otthont.

Ne habozz, és fedezd fel ezt a varázslatos ingatlanpiacot, ahol a város szíve dobog!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Legfrissebb ajánlataink

349.000.000 Ft
349.000.000 Ft
349.000.000 Ft
349.000.000 Ft
349.000.000 Ft
349.000.000 Ft
349.000.000 Ft
349.000.000 Ft
349.000.000 Ft
349.000.000 Ft
349.000.000 Ft
Semmelweis utca, Budapest, V. kerület
297 m2
Szoba
0 Fürdőszoba
6 Hálószobás | Lakás | 297 m2
RMX-17567
Dr. Megyeri Ákos
Dr. Megyeri Ákos
RE/MAX Alfa
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
1.932.000 Ft / hó.
Honvéd utca, Budapest, V. kerület
Iroda
RMX-8633
Kolics Anna
Kolics Anna
RE/MAX Professionals
250.000 Ft / hó.
250.000 Ft / hó.
250.000 Ft / hó.
250.000 Ft / hó.
Veres Pálné utca, Budapest, V. kerület
32 m2
Üzlethelyiség | 32 m2
RMX-34887
Holló Zoltán
Holló Zoltán
RE/MAX Professionals
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
890.534 Ft / hó.
Belgrád rakpart, Budapest, V. kerület
129 m2
4 Szoba
2 Fürdőszoba
Lakás | 129 m2
REMAX-0860
Fenyvesi Katalin
Fenyvesi Katalin
RE/MAX Professionals
442.169 Ft / hó.
442.169 Ft / hó.
442.169 Ft / hó.
442.169 Ft / hó.
442.169 Ft / hó.
442.169 Ft / hó.
442.169 Ft / hó.
442.169 Ft / hó.
442.169 Ft / hó.
442.169 Ft / hó.
442.169 Ft / hó.
442.169 Ft / hó.
442.169 Ft / hó.
442.169 Ft / hó.
442.169 Ft / hó.
442.169 Ft / hó.
442.169 Ft / hó.
Váci utca, Budapest, V. kerület
82 m2
2 Szoba
1 Fürdőszoba
1 Hálószoba | Lakás | 82 m2
RMX-25016-507
Bodrogközi Gábor
Bodrogközi Gábor
RE/MAX Central
190.000.000 Ft
190.000.000 Ft
190.000.000 Ft
190.000.000 Ft
190.000.000 Ft
190.000.000 Ft
190.000.000 Ft
190.000.000 Ft
190.000.000 Ft
190.000.000 Ft
190.000.000 Ft
Veres Pálné utca, Budapest, V. kerület
76 m2
3 Szoba
2 Fürdőszoba
2 Hálószobás | Lakás | 76 m2
RMX-24981
Trofimenko Irina
Trofimenko Irina
RE/MAX Alfa
Legyen saját RE/MAX fiókja
• Exkluzív hozzáférés 24 órával korábban az újonnan felkerült ingatlanok adataihoz.
• Mentse el kedvenc ingatlanjait és állítson be hirdetésfigyelőt a kereséseire!
• Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal közvetlenül és egyszerűen!