Eladó Ladánybene külterületén állattartásra alkalmas tanya 2,5 hektáron.

Országúti dűlő, Ladánybene, Bács-Kiskun
Price 24.500.000 Ft
Ref: RMX-27807
Aktív / Active
12
  • Photos
  • Floorplan
Property Details
Price: 24.500.000 Ft
Price/sqm: 0 Ft
Lot size: 25000m2
Property Type: Agricultural
City: Ladánybene
Region: Bács-Kiskun
Bathrooms: 1
Rooms: 2
Toilettes: 1
Overall Condition: in need of redevelopment
Outdoor Condition: To be renovated
Electricity: Yes
Property Description
Vágyódtál már el a zajos nagyvárosból a természetbe?

Sóvárogtál már a nyugalom után a stresszes hétköznapok közepette?

Jártak a gondolataid azon, hogy inkább tartanál állatokat és gondoznád a veteményest, hogy sokkal egészségesebben és gazdaságosabban élj, hogy az önellátás irányába fejlődj?

Éreztél már ellenállhatatlan vágyat azután, hogy ezt meg is valósítsd?Képzeld el azt a helyet, ahol hajnalban az állatok neszezésére ébredsz, este pedig olyan csillagokat látsz az égbolton, amit eddig még sosem pillantottál.

Az eladóvá vált ladánybenei tanya ezeket az álmokat valóra váltja. Budapesttől 30 percre Ladánybenén az aszfalt út mellett, mégis csendes helyen.

2,5 ha, azaz 25 000 négyzetméter nyugalom várja leendő tulajdonosát.

A tanya többféle állat elhelyezésére kínál megoldásokat felszereltségével. Megoldott a tyúk, malac, kecske, marha elszállásolása, de bármely egyéb állatnak lehet a lakhelye, mert igény szerint bővíthető.

Emellett egy 88 négyzetméteres házikó szolgálja a kényelmet, melyben két szoba, konyha, fürdőszoba és egy kamra található. Télen a meleget egy cserépkályha adja, a vízellátás két kút feladata, viszont nem kell petróleumlámpa, a villanyt az áramszolgáltató garantálja. A házikó mellett található még két külön helyiség, amely a tárolásban segítség. Ugyan felújításra szorulnak, így viszont a kialakítással a saját álmaid megvalósulnak. Az igazi béke és nyugalom érzetét a házikóból kinézve a tanyához tartozó kis erdőben élvezheted.

Ha a fenti kérdésekre igen volt a válasz, és szimpatikusnak találod az ajánlatot, akkor teremtsd meg magadnak, adott esetben a családodnak a meghitt, nyugodt, örömteljes pillanatokat!
Location Description
A fővárostól körülbelül 50 percre, Kecskeméttől 20 percre található község külterületén bukkanhatunk rá az egyik oldalán erdővel szegélyezett, bájos tanyára.
Ladánybene Bács-Kiskun vármegye északi határán, a Duna-Tisza köze és a kiskunsági homokhátság térségében található. Kecskeméttől 24 kilométerre északnyugatra helyezkedik el.

A község megközelíthetősége jónak minősíthető, akár a fővárosból, akár Kecskemét irányából érkezünk.

Vasúti összeköttetése nincs, viszont a falu több távolsági autóbusz megállóval rendelkezik. A község elérését nagyban segíti az M5-ös autópálya közelsége.

Ha Budapestről indulunk útnak a tanyára, akkor az M0-ról a 31. számú kijáratánál térjünk rá az M5-ös autópályára, melyről az 53. számú kijáraton Pusztavacs és Örkény irányába hajtsunk ki, majd Tatárszentgyörgyön keresztül haladva pontosan az Országúti dűlőre visz az utunk, ahol a tanyát már könnyen megtaláljuk, mert a bejáratánál épp egy távolsági autóbusz megállóra lehetünk figyelmesek.

Ladánybene központja pár perc alatt elérhető, ahol találhatunk kisebb boltokat, pékséget, gyermek-és felnőtt orvosi rendelőt, védőnőt, postát és gyógyszertárt, valamint a kicsiknek óvodát és általános iskolát.
  • Share on Social media

Enquire about this property

Get in touch with us today