2 Room Agricultural For Sale in Baranya

Nádas dűlő, Pécs, Baranya
Price 210.000.000 Ft
Ref: RMX-99999
  • Photos
  • 360 Tour
Property Details
Price: 210.000.000 Ft
Price/sqm: 0 Ft
Lot size: 33275m2
Property Type: Agricultural
City: Pécs
Region: Baranya
Rooms: 2
Toilettes: 1
Parking Spaces: 8
Property Description
Pécs külterületén, egész pontosan a Hird városrészhez közel fekvő másfél hektáros horgásztó és a mellé épült 400 négyzetméteres épület eladó. Az ingat összterülete 3,3 hektár.
A halastó 2017 óta üzemel kutyastrandként, így bejáratott vendégkörrel rendelkezik. Így akár ez a tevékenység is folytatható, de a tó horgászatra is kiválóan alkalmas. A tavat 2014-ben teljesen leengedték és kitisztították. A tó medrét és partját úgy alakították ki, hogy fokozatosan mélyüljön, így nyújtva biztonságot a benne fürdőző kutyusoknak. A tóban különféle halfajták -többek között pontyok, süllők - gondoskodnak arról, hogy tisztasága megmaradjon, ne algásodjon.
A tó területe különféle beruházásra alkalmas. Akár vendéglátó egységek, szálláshely kialakítása is megoldható, akár horgásztóként is üzemeltethető, de megfelelő lehet a nagyobb családok számára is.
Vízi sportokra, csónakázás is szóba jöhet a kínálati elemben bármely fent felsorolt lehetőség mellé.
A területen fekvő felépítmény 400 négyzetméter, melynek a fele raktárként lett kialakítva, de igény esetén átalakítható lakórésszé. A másik felében találhatóak a lakhatásra szolgáló helyiségek. Két szoba, nappali, konyha és fürdőszoba.
Az épülethez tartozik fedett kocsibeálló.
A terület kamerákkal felszerelt, az ipari áram is bevezetésre került, valamint fúrt kúttal rendelkezik. A fűtést fatüzelésű kazán biztosítja.
A hirdetésben találhatóak drónnal készített felvételek, illetve virtuális séta is.
Location Description
Az ingatlan Pécs külső városrészéhez, Hirdhez tartozik. A 6-os főútról a 6541-es főútra rákanyarodva, betonútról közelíthető meg. A Pécshez tartozó Hird városrész Pécs keleti kapuja. Az ingatlan külterületi részen fekszik, így rendkívül békés és nyugalmas. A 6-os főútról rálátni az ingatlan bejáratára, így bármely beruházás esetén offline marketinggel is gyorsan a köztudatba lehet kerülni.
  • Share on Social media

Enquire about this property

Get in touch with us today