REMAX FRANCHISE PROGRAM

Építse velünk a világ legsikeresebb ingatlan franchise hálózatát Magyarországon
Globálisan első az ingatlanhálózatok között

Globálisan első az ingatlanhálózatok között

A RE/MAX 2019-ben a 7. helyen szerepelt az Enterpreneur 500-as listáján, amely az amerikai és kanadai eredetű franchise rendszereket rangsorolja növekedés és a nemzetközi méret szerint. Olyan neves hálózatok között szerepelünk, mint a KFC, McDonald's és a Pizza Hut. Az ingatlanhálózatok között világszerte a 7. éve a RE/MAX szerepel az első helyen. 

Globálisan első az ingatlanhálózatok között

Növekvő igény a minőség iránt

Magyarországon ugyanazokat a nemzetközi minőségre vonatkozó sztenderdeket alkalmazzuk, amelyeket a világ minden részén képvisel a RE/MAX. Hisszük, hogy a hazai piac is megérdemli a színvonalas ingatlanközvetítést, az elmúlt évek sikerei pedig bebizonyították, hogy egyre növekszik az igény a professzionális ingatlanközvetítés iránt. 

 

 

Franchise Opportunities
BRAND
Prémium Márka
NETWORK
Nemzetközi Hálózat
TRÉNING
Továbbképés
MLS
Egyedülálló technológia
MARKETING
Kiemelkedö marketing
Legyen Ön is franchise partner

Legyen Ön is franchise partner

Vállakozást szeretne, de még nem találta meg a tökéletes üzleti modellt? Ismerje meg a RE/MAX működését és üzleti stratégiáját és legyen részese a nemzetközi hálózatunknak. Franchise partnereinket az első perctől kezdve segítjük abban, hogy sikeres vállakozást építsenek, amely akár az unokájuk jövőjére is biztosíték lehet.
Legyen Ön is franchise partner

Get in touch