6 Room House For Sale in Pest megye

Gábor Áron utca, Telki, Pest megye
Price 360.000.000Ft
Ref: REMAX-158
Property Details
Price: 360.000.000Ft
Price/sqm: 1.000.000Ft
Official Size: 360m2
Actual Size: 360m2
Lot size: 4200m2
Inner Height: 3m
Property Type: House
Property Sub Type: Family house
City: Telki
Region: Pest megye
Bathrooms: 2
Rooms: 6
Toilettes: 4
View: Panoramic
Elevator: None
Overall Condition: Excellent
Outdoor Condition: Good
Building Material: Brick
Number of Floors: 3
Orientation: South West
Light Conditions: Sunny
Electricity: Yes
Gas: Yes
Water: Yes
Sewage: Yes
Phone: Yes
Internet: Yes
Comfort Level Luxury
Property Description
Eladó 360nm-es luxusingatlan Telki szívében.

A kétezres években épült tágas terekkel rendelkező 360 négyzetméteres ingatlan maga a nyugalom szigete a Budapesthez közel eső Telkiben.
A telek rendkívül nagy méretű, 4200 nm, amely kellő távolságot és privát szférát biztosít a szomszédoktól, az ingatlan nincs szem előtt. A kertben számos növényritkaság található. A nagy telekméret ellenére a teljes területén automatikus több körös locsolórendszer védi a kiváló minőségű gyepszőnyeget.

A kertben fedett úszómedence, borospince és egy méretes terasz nyújt lehetőséget a pihenésre, kikapcsolódásra, nagyobb összejövetelekre is tökéletesen alkalmas helyszín lehet a rendezett tájkert.

Az ízlésesen megtervezett és masszívan megépített ház földszintjén minden funkció megtalálható a katágóriához mért igényeknek megfelelően: tágas terek, letisztult - ugyanakkor a praktikus megoldások: szemet gyönyörködtető, beépített bútoros, gépesített amerikai konyha, nagyméretű étkező, tágasa nappali. A nappaliből közvetlen kapcsolat nyílik a teraszra és a kellemes kertre.
Ezen a szinten a különleges stílusban épült lépcsőfeljáró mellett egy szépen kivitelezett, klasszikus fürdőszoba megoldással találkozhatunk, mely közel esik egy jelenleg dolgozószobaként, vagy akár vendégszobaként funkcionáló helységhez.

Az emeleten kellemes hangulatú társalgó fogja közre a szobákat.
Innen érjük el a vendégszobát, a gyerekszobát és a dupla mosdós, jakuzzis fürdőszobát, valamint a minden oldalról megközelíthető hálót, melynek erkélyén kitekintve a Dunántúli-Középhegység egyes részeit vehetjük számba (Gerecse, Vértes, Bicske-Zsámbéki medence), vagy épp a saját kertünkben lévő ciprus félék, magnóliák látványa nyújthat esténként pazar hangulatot a díszes kandeláberek fényében.

A több beállós garázs szintjén egy kisebb edzőterem, bórkóstoló terem, valamint egy szauna szolgálja a lakók kényelmét.

Az épület gépészete kiegészül központi porszívóval, a szennyes ledobóval, valamint a prémium Veissmann kazánrendszerrrel.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a hirdetés, kérem, keressen bizalommal.
  • Share on Social media

Enquire about this property

Get in touch with us today