6 Room Apartment For Sale in Budapest XII. District

Svájci út, Budapest, XII. District
Price 335.000.000Ft
Ref: REMAX-233
Property Details
Price: 335.000.000Ft
Price/sqm: 1.298.450Ft
Official Size: 258m2
Actual Size: 258m2
Inner Height: 3m
Property Type: Apartment
City: Budapest
District: XII.
Bathrooms: 3
Rooms: 6
Toilettes: 3
View: Garden View
Elevator: None
Overall Condition: Refurbished/New
Outdoor Condition: Good
Building Material: Brick
Stairway Type: Closed
Parking Spaces: 2
Light Conditions: Sunny
Electricity: Yes
Gas: Yes
Water: Yes
Sewage: Yes
Comfort Level Luxury
Property Description
Budapest 12. kerületében, Széchenyihegyen, a Normafa szomszédságában, budai hegyvidéki, zöldövezeti, kis forgalmú utcában eladó egy saját használatú hatalmas kerttel rendelkező luxuslakás. Az ingatlan egy egyedi kialakítású társasházhoz kapcsolódik, de teljesen elszeparált, szomszédok nélküli házrész.

Az ingatlan egy ősfás parkban található, a hatalmas kert és a friss hegyi levegő nyugodt és zavartalan kikapcsolódást biztosít, hisz a minőségi időtöltés manapság a legnagyobb luxus.

Az elegáns, reprezentatív kialakítású ingatlan 258 nm lakótérrel rendelkezik, amelyhez kapcsolódik egy több, mint 100 nm-es terasz, egy közel 800 nm-es saját használatú, fákkal körülvett kertrész, valamint egy 12,6 nm-es pincehelyiség. Az ingatlan bejárata a társasházból nyílik, szomszéd lakások nem kapcsolódnak hozzá, mégis megvan a társasházi kényelmes életforma előnye, segítőkész gondnoki szolgálattal kiegészítve.

Egy szinten található a nagy nappali étkezővel, terasz- és kertkapcsolattal, a
nyitott, de mégis elszeparált konyha, egy gardrób szoba és egy dolgozó szoba. Ezt egészíti ki a hálószoba szárny: a szülői hálószoba gardróbbal és fürdőszobával, 2 gyerekszoba és egy fürdőszoba, valamint a teljesen elszeparált vendég lakrész, mely külön bejárattal rendelkezik, teakonyhával, szobával, gardróbbal és fürdőszobával felszerelve. Azonban egybe is nyitható a lakással, és akár irodaként is funkcionál.
Egy szinttel lejjebb találhatóak a vendég mosdók, a mosókonyha - fűtésközpont. A külön bejáratú pince helyiség kiválóan alkalmas bor és zöldségek tárolására. Az ingatlanhoz tartozik a két autónak alkalmas zárt garázs és a kettő db felszíni parkoló.

A lakás egy évtizede teljesen megújult, megőrizve és kiemelve egyedi és máshol nem reprodukálható értékeit, amelyet a felhasznált anyagok is jól tükröznek. Padló és mennyezet hűtés-fűtés, szellőztető rendszer, az ingatlan adottságaihoz kiépített riasztórendszer, elektromos árnyékolás technika. A lakás bútorozott, amely bútorok eladóak, a bútorok nem képezik a vételár részét.

Az ingatlan kiváló választás azok számára, akik rendezett kertvárosi környezetre vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől.
A környék infrastruktúrája kiváló. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket.
  • Share on Social media

Enquire about this property

Get in touch with us today