6 Szobás Eladó Ház Pest

Boróka, Fót, Pest
Ár 139.000.000Ft
Ref: REMAX-816
Ingatlan adatlap
Ár: 139.000.000Ft
Ár négyzetméter / m: 695.000Ft
Hivatalos méret: 200m2
Valós méret: 200m2
Telekterület: 526m2
Belmagasság: 4m
Típus: Ház
Város: Fót
Vidék: Pest
Fürdőszobák: 2
Szobás: 6
WC: 2
Általános állapot:
Külső állapot:
Szintek száma: 2
Tájolás: Dél
Fényviszonyok: Napfényes
Elektromosság: Van
Gáz: Van
Víz: Van
Szennyvíz: Van
Telefon: Van
Internet: Van
Ingatlan leírása
Tökéletes családi otthon Királydombon!

Igazi családi otthont keres közel Budapesthez? Engedje meg, hogy bemutassam önnek ezt a kivételes lehetőségeket rejtő házat!

Fót Budapest belvárosától 15 km távolságra fekszik, gyakorlatilag 3 oldalról is autópálya határolja (M3, M2, M0), így a közlekedése a legzsúfoltabb időszakokban is kiváló.
A város legszebb és legnívósabb része Királydomb, amely Fót felett elterülve nyújt panorámát akár Budapestre, akár a Somlyó hegyre. Királydomb alsó részén található a Boróka utca, mely csendes, átmenő forgalomtól mentes, lakói ismerik egymást és remek közösséget alkotnak. A közelben iskolás, óvodák és bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő is pár száz méteres közelségben megtalálható.

A ház 1999-ben épült, majd 2008-ban teljes felújításon esett át, de azóta is folyamatosan karbantartott állapotban van. A teljes elektromos hálózat felújításra került. Habár a ház teljesen klimatizált, a 15 cm szigetelésnek köszönhetően a legnagyobb nyári melegben is kellemes, hűvös hőmérséklet van a házban. A kétrétegű műanyag nyílászárókon redőny és szúnyogháló található. Fekvésének köszönhetően a ház körbe napozott, a tető déli tájolású, így mérete tökéletesen alkalmas napelem rendszer telepítésére. A fűtést jelenleg energiatakarékos kondenzációs kazán látja el.

A házba belépve azonnal feltűnik, hogy a terek tágasak és logikusan átgondolt elrendezésűek. A családi étkezőből nyílik a minden igényt kielégítő, teljesen gépesített körablakos konyha, ahonnan közvetlen kijárat nyílik a kertbe.
A földszinten kapott helyet egy hatalmas gardrób szoba, és a zuhanyzós fürdőszoba. Itt egy fárasztó nap után relaxálhatunk a 3 fős finnszaunában.
Az étkezőből nyílik a ház szíve, a több mint 6 méter belmagasságú nappali és egy dolgozószoba, illetve egy erkély.

Az emeleten található 3 hálószoba és egy sarokkáddal ellátott fürdőszoba. Az emeletről nyíló teraszról gyönyörű kilátás nyílik Budapestre.
A parkosított hangulatos kert vízellátásáról fúrt kút és automata öntözőrendszer gondoskodik. A kert végében található egy kb 15 nm-es fészer, amely akár nyári konyhának is alkalmas. A konyha alatt található a mindig hűvös, száraz pince, amely a ház természetes éléskamrája.

A nappali alatt található garázs két autó számára biztosít zárt és fűtött parkolási lehetőséget, de a hatalma alagsor bármilyen szabadidős tevékenységre alkalmas, akár saját konditermet is kialakíthat. A garázsba elektromos garázskapun és elektromos kertkapun keresztül jutunk.

Az utcafronti kerítés idén került felújításra, gondozásmentes elemekből.
A ház mellett lévő fedett kocsibeálló további 2 autónak biztosít parkolási lehetőséget telken belül.

A házat ajánlom önnek, ha hamisítatlan családi otthont keres közel Budapesthez, kiváló infrastruktúrával, elérhető áron.

Jöjjön el és győződjön meg saját szemével, hogy a ház az életben még szebb, mint a képeken. Érdemes személyes benyomást is szerezni erről a kivételes adottságú házról.

Várom hívását, természetesen a hét minden napján állok rendelkezésére.
  • Megosztás

Tudjon meg tobbet az ingatlanról

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal