6 Szobás Eladó Ház Budapest III. kerület

Domoszló köz, Budapest, III. kerület
Ár 1.415.351.500Ft
Ref: REMAX-247
  • Fénykép
  • Alaprajz
Ingatlan adatlap
Ár: 1.415.351.500Ft
Ár négyzetméter / m: €6.465
Hivatalos méret: 609m2
Valós méret: 609m2
Telekterület: 1880m2
Belmagasság: 3m
Ingatlan típusa: Ház
Tulajdonság altípus: családi házban
Város: Budapest
District: III.
Fürdőszobák: 4
Új építésű: Van
Szobás: 6
WC: 5
Kilátás: Panorámás
Általános állapot: Új építésű
Külső állapot: Új építésű
Energetikai besorolás: A+
Építőanyag: Tégla
Parkoló helyek: 4
Szintek száma: 3
Tájolás: Északkelet
Fényviszonyok: Napfényes
Elektromosság: Van
Gáz: Van
Víz: Van
Szennyvíz: Van
Telefon: Telken belül
Internet: Telken belül
Komfort szint Luxus
Ingatlan leírása
*** Eladó extravagáns, makulátlan szépségű luxusvilla a Domoszló völgyben ***

A minimalista stílusban épülő projekt Budapest III.kerületének csendes zöldövezetében található.
A budai agglomeráció különleges természeti adottságú helyszínét kihasználva a szinteltolással tervezett, panorámás családi ház méltó szakmai alázatot tükröző alkotás a közel 2000 nm-es erdősávval határolt telken.

A háromszintes luxusvilla „smart home” funkciókkal van ellátva. A projekt megálmodói a ház kialakításánál a kor legmodernebb műszaki megoldásait alkalmazzák, ezzel is biztosítva a leendő tulajdonosnak a luxus életérzést. Fontos szempont volt számukra, hogy energiahatékony megoldásokat alkalmazzanak a fenntarthatóság jegyében, mint például a tetőfödémen kiterjedt „zöld tető”, mely pozitívan befolyásolja a ház energiaértékeit és természetes módon segíti az épület szellőzését, a napelem rendszer, a háromrétegű üvegezéssel és fényelnyelő filmréteggel készült alumínium nyílászárók, az elektronikus, hővédő alumínium redőnyrendszer. A homlokzat, a legmodernebb hő és hangszigetelő rendszerek beépítésével készül.


Az épület hűtés-fűtése az intelligens otthon rendszeren keresztül működtethető, az optimális hőmérsékletet tartva egy beépített automata szellőztető rendszer is működik.

Az ingatlan méltán képviseli a ,,luxus” jelzőt, hiszen a tervező csapat tudatosan törekedett a minőség és a legmodernebb megoldások mellett a letisztult terek kialakítására. Fontos szempont volt lehető legmagasabb kényelmi funkciók beépítése mellett az is, hogy praktikus tárolási lehetőségeket biztosítsanak a tulajdonos számára. A neves építészekből álló csapat egyik védjegye, hogy kizárólag magas minőségű anyagok felhasználásával és megbízható kivitelezéssel érik el a kívánt exkluzivitást.
Amennyiben szeretne meggyőződni a kivitelezés és a felhasznált anyagok minőségét tekintve szívesen bemutatjuk az építész csapat referenciáit.

A betonból épült ingatlan nettó 609 nm alapterületen helyezkedik el – mely nem tartalmazza a teraszok területét - a következő kialakítás található:

* Felső szint // 142 nm
A nagyméretű szülői hálószoba, melyhez külön gardróbszoba tartozik, fürdőszobával van kialakítva. Ezen a szinten található még két kisebb hálószoba (beépített gardróbokkal) külön fürdőszobákkal, külön WC, háztartási helyiség.
Ezen a szinten is három, kényelmes méretű terasz //15nm,10nm, 5nm // található.

* Középső szint // 271 nm
Hatalmas egylégterű étkező-nappali, konyha, dolgozószoba, külön WC, előtér-lépcső, 4 gépkocsi tárolására alkalmas garázs, gardrób - tárolók, kamra található

A nappaliból szintén egy tágas terasz // 35 nm // nyílik, ahol csodálatos panoráma tárul elénk - itt eltölthetjük a közös családi ebédet vagy egy kisebb vendégségnek is méltó teret adhat.

* Alsó szint // 196nm
Wellness / szauna, moziszoba, bár, vendégszoba, fürdőszoba, külön WC, háztartási és gépészeti helyiségek
A moziszoba teljesen felszerelt, valamit a könyvtár szobában hangmérnök által tervezett rádiócsöves erősítésű high-end HIFI található.
A wellness részből egyenesen a tágas teraszra //41nm // érkezünk, itt a medence (4x8m) partján kipihenhetjük a nap fáradalmait.
A medence hőszivattyúval fűthető.

A családi villa 2,9 m belmagassággal rendelkezik, a tágas nappali – étkező, konyha mellett, összesen 3 hálószoba, 1 dolgozó és 1 vendégszoba, 4 fürdőszoba helyezkedik el, külön WC, emellett rengeteg tárolási lehetőség, gardrób, garázs, gépészeti helyiségek találhatóak.

A villa kertjének és zöldfelületeinek megtervezéséről és kialakításáról egy ismert kertépítő/tervező csapat gondoskodik. A telek saját kúttal rendelkezik, telefon, internet van a telken belül.

A projekt ára tartalmazza a teljes kivitelezést, mely előreláthatóan 15 hónap, a beépített bútorokat, a kényelmi funkciókat biztosító alsó szint teljes kialakítását, „smarthome” funkció kialakítását, az audio- , vagyonvédelmi és biztonsági rendszereket, valamit a kert megépítését.

Ha egy különleges és látványos otthonra vágyik, fontos Ön számára csend, nyugalom és az intim környezet, további kérdéseivel és a részletekért keressen bizalommal!
  • Megosztás

Tudjon meg tobbet az ingatlanról

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal