6 Szobás Eladó Lakás Budapest XII. kerület

Gereben, Budapest, XII. kerület
Ár 463.275.197Ft
Ref: REMAX-347
Ingatlan adatlap
Ár: 463.275.197Ft
Ár négyzetméter / m: €6.723
Hivatalos méret: 193m2
Valós méret: 193m2
Belmagasság: 3m
Ingatlan típusa: Lakás
Város: Budapest
District: XII.
Fürdőszobák: 2
Szobás: 6
WC: 3
Szint: Ground floor
Kilátás: Kertre néző
Lift: Hívó
Általános állapot: Felújított/Újszerű
Külső állapot: Felújított/Újszerű
Építőanyag: Tégla
Lépcsőház típusa: Closed
Parkoló helyek: 14
Szintek száma: 3
Lakások száma: 5
Közös költség: 400FT
Fűtési költség: 100.000FT
Tájolás: Északnyugat
Fényviszonyok: Napfényes
Elektromosság: Van
Gáz: Van
Víz: Van
Szennyvíz: Van
Komfort szint Luxus
Ingatlan leírása
Budapest presztízs lokációjában, a XII. kerületben található Gereben utcában megvételre kínálunk egy páratlan kialakítású, hatalmas üvegfelületekkel rendelkező, luxus ingatlant.

A lakás a Shambala-házként ismert kortárs magyar építészet egyik emblematikussá vált társasházának földszintjén van. Az épület 5500 nm-es saroktelken, ősfás környezetben található.
A 2008-ban épült különleges építészeti alkotás, a munkásságáról méltán ismert képzőművész Városi Gábor elgondolásából született, aki ingatlanberuházóként a designt és a minőségi kivitelezést felügyelte.
A ház egyedi kialakítása gyalult faforgács elemekre emlékeztet, a hatalmas üvegfelületek szinte természetközelivé teszik a benne lévő lakásokat. Az extra megjelenést monolit vasbeton tartószerkezet biztosítja, melynek fedését mélyen lefutó, ívesen kialakított fából készült tartók alkotják. A kinyíló trapézforma lehetővé tette, hogy az épület minden lakásából a csodás zöld környezet és panoráma táruljon elénk.

A hirdetésben szereplő ingatlan 193 nm-es - 2 albetét összenyitásával lett kialakítva - különlegessége a hatalmas üvegfelületek, melyek lehetővé teszik, hogy az ősfás kert és a természet csendje körülöleli a bentlakókat.
Az alábbi helyiségek mellett 74 és egy 79 nm-es terasz is található.
• tágas nappali-konyha 74 nm
• 4 hálószoba (16 / 12 / 12 / 11 nm-es) + vendégszoba (8nm)
• 2 fürdőszoba (4 és 12 nm) + külön WC
• gardrób, közlekedő, előtér, mosókonyha

A lakáshoz 2 kocsibeálló (G4 G5) tartozik a teremgarázsban illetve két tároló (T1, T2), melyeket a hirdetési ár tartalmaz.

A meghirdetett ár 1 297 480 ,- EUR.
A társasház 3 szintes, benne 5 lakás található, melyeket lifttel lehet megközelíteni - ezzel is ügyeltek a lakások intimitására.
Az első emeleten középen egy nagy lakás, a ház jobb és bal szélén egy-egy duplex lakás került kialakításra, melyeknek a felső szintjei a tetőtérben végződnek.
A földszinten 2 lakás található jelenleg, az egyik ingatlan két albetét egybenyitásával lett megvalósítva. Ezen lakások önálló kertkapcsolattal rendelkeznek.
A ház kertjében egy medence található.
A pinceszinten található teremgarázs 14 autó beállására ad lehetőséget, illetve lakásonként tárolók találhatóak. Továbbá itt található a gépészeti helyiség és egy közös tároló.

A Shambala a mitológia szerint az égi város – ahol az ég és a föld találkozik. Ez a műalkotás tökéletesen tükrözi ezt, hiszen a légies formák, íves tető, üvegfelületek, a panorámára hangolt lakófunkciók mellett a harmonikus környezetbe illeszkedés volt a fő szempont. Mindamellett a luxusra és az intim környezetre vágyók minden igényét kielégíti. A társasház eredeti kialakításában található, 2019 óta nem lakott, némi rekonstrukciót igényel.

A teljes ingatlan egyben is eladó, az árral és további kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal!
  • Megosztás

Tudjon meg tobbet az ingatlanról

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal