4 Szobás Eladó Lakás Budapest II. kerület

Kilátás utca, Budapest, II. kerület
Ár 199.900.000Ft
Ref: REMAX-413
Ingatlan adatlap
Ár: 199.900.000Ft
Ár négyzetméter / m: 1.281.410Ft
Hivatalos méret: 156m2
Valós méret: 156m2
Belmagasság: 3m
Ingatlan típusa: Lakás
Város: Budapest
District: II.
Fürdőszobák: 4
Szobás: 4
WC: 4
Kilátás: Panorámás
Lift: Nincs
Általános állapot: Felújított/Újszerű
Külső állapot: Felújított/Újszerű
Építőanyag: Tégla
Lépcsőház típusa: Closed
Fényviszonyok: Napfényes
Elektromosság: Van
Gáz: Van
Víz: Van
Szennyvíz: Van
Komfort szint Duplakomfortos
Ingatlan leírása
A nyugalom és az elegancia ötvözete Újlakon
Budapest II. kerületének Újlak városrészében, egy csendes zsákutcában eladásra kínálunk egy 2000-ben épült, háromlakásos társasház legnagyobb, duplex lakását.
A lakás nettó alapterülete 156, míg bruttó alapterülete 171 négyzetméter. A nappalin kívül 3 hálószoba található a lakás felső szintjén, mindegyik hálószobához erkély tartozik.
Az ingatlan tervezése és kivitelezése a jelenlegi tulajdonosok elképzelései szerint történt, mely visszaköszön az egyedi megoldásokban, minőségi anyaghasználatban, a kompromisszumok nélküli minőségben.
Az eladásra kínált lakás a társasház Kilátás utcai főbejáratával megegyező szinten közelíthető meg. A lakás alsó szintjén található a tágas nappali terasszal, étkező-konyha, illetve egy igazán kuriózumnak számító, hűthető éléskamra, mosdó és wc.
A felső szinten három hálószoba található, melyből kettőhöz saját fürdőszoba tartozik. Fürdő tekintetében amúgy sem szenved hiányt a lakás, hiszen összesen 4 fürdőszoba található a lakásban. A hálószobából nyíló erkélyről pazar, elvehetetlen panoráma tárul a szemünk elé.
Az ingatlant olyan megoldások teszik még egyedibbé, mint az üvegpadlós közlekedő a felső szinten, a bevilágító ablak, a lépcsővel megegyező anyagból épített kandalló.
A technikai paraméterek közül említést érdemel a fan-coil fűtésrendszer, az elektromos redőnyök, a konyhamalac, a fentebb már említett hűthető kamra.
A gyakorlati megközelítés szempontjából fontos kiemelni a rendelkezésre álló nagyméretű tárolót, illetve a felső szintről megközelíthető további, jelentős méretű tárolási lehetőséget biztosító közös helyiséget.
A parkolás a ház alsó szintjén lévő teremgarázsban 2 gépjármű számára biztosított.
A ház alsó szintjén egy saját használatú kis kert áll rendelkezésre, de az igazi kuriózum a tetőterasz, mely csodálatos panorámával ajándékozza meg az itt lakókat.
  • Megosztás

Tudjon meg tobbet az ingatlanról

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal