3 Szobás Eladó Lakás Budapest I. kerület

Hunyadi János út 3, Budapest, I. kerület
Ár 105.000.000Ft
Ref: REMAX-41
Ingatlan adatlap
Ár: 105.000.000Ft
Ár négyzetméter / m: 1.009.615Ft
Hivatalos méret: 104m2
Valós méret: 104m2
Belmagasság: 4m
Ingatlan típusa: Lakás
Város: Budapest
District: I.
Fürdőszobák: 1
Szobás: 3
WC: 1
Kialakítható szobák: 4
Kilátás: Utcai
Lift: Hívó
Általános állapot: Felújított/Újszerű
Külső állapot:
Építőanyag: Tégla
Közös költség: 25.818FT
Fűtési költség: 10.000FT
Tájolás: Délnyugat
Fényviszonyok: Napfényes
Elektromosság: Van
Gáz: Van
Víz: Van
Szennyvíz: Van
Telefon: Van
Internet: Van
Komfort szint Összkomfortos
Ingatlan leírása
A Karmelita kolostor tövében a Hunyadi János utcában ELADÓ egy 104nm-es, nagyon szép állapotban lévő, 3 szobás, szép zöld területre néző, 2.emeleti, cirkó fűtéses lakás.

A lakás egy több, mint 100 éve épült 4 szintes Műemlék házban található, amely a lakóknak és a közös képviseletnek köszönhetően igen rendezett és nyugodt. A ház belső része pár éve teljesen megújult és azóta is folyamatosan karbantartják és fejlesztik.

A lakás teljes felújítása 2003-ban volt, amikor kicserélték a villanyvezetékeket, nagyon szépen felújították az eredeti nyílászárókat, a hidegburkolatot, a parkettát és kialakították a jelenlegi elrendezést. Majd 2008-ban korszerűsítették a fűtési rendszert és csináltak egy teljes festést.
A lakás elrendezése már-már tökéletes, hiszen belépve a lakásba található a fürdő és wc, amelyet a két egymás mellett lévő -csendes utcára néző- hálószoba, majd a konyha-étkező követ, melyből nyílik a lakás ékessége az oktogon formájú nappali, melynek az ablakai a Budai várra és a szép zöld hegyoldalra néznek.
Az ingatlan tulajdonosai nagyon sok időt töltenek külföldön, így a lakás állapota nem sokat változott a felújítás óta, de a maximalizmusuk és precizitásuk miatt akkor is nagyon vigyáztak az otthonukra, amikor itt voltak.

A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges a Batthyányi és Clark Ádám tér közelsége miatt, de közlekedés szempontjából is igen jó, hiszen a 2-es metrón és a 41-es villamoson kívül még több busz és villamos és HÉV áll a rendelkezésünkre.

Belmagasság: 4,4méter
Közös költség: 25.800Ft/hó
Ára: 105.000.000Ft

Várjuk megkeresését!

Remax Professionals csapata
  • Megosztás

Tudjon meg tobbet az ingatlanról

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal