Ingatlanokat értékesíteni életstílus - RE/MAX Central ingatlaniroda

2021.10.14
Ingatlanokat értékesíteni életstílus - RE/MAX Central ingatlaniroda

Bizonyára Te eljátszottál már a gondolattal kedves Olvasó, hogy milyen szerencsések azok az elegáns üzletemberek, akikkel délelőttönként megtelnek a belvárosi kávézók teraszai. Békésen üldögélő jól szituált emberek, akikről süt az elégedettség és az önbizalom. Kívülről nézve nehezen valljuk be magunknak, de hasonlítani szeretnénk rájuk, ezért mindannyian eljátszottunk már a gondolattal, vajon mihez kellene kezdjünk, ahhoz, hogy hasonló életet élhessünk? Nos, a RE/MAX ingatlanértékesítők élete éppen ilyen, hiszen projektalapon, saját időbeosztásban, egyéni üzleti célok mentén végzik a munkájukat, azonban nem árt tudni, hogy mekkora felelősséget is jelent egyben ezt a szakmát választani.

Mennyit kell dolgoznia egy ingatlanértékesítőnek?

Egy igazán jó értékesítő, valójában egy olyan szakember, aki az ügyfelei életében egyfajta tanácsadóként szerepel, támogatja és segíti őket az értékesítés során, törekszik arra, hogy a megbízó számára a lehető legkedvezőbb eredményt érje el a folyamat során. Legyen szó akár jogi, akár egyéb kérdésekről, igyekszik mindenre megtalálni a megfelelő megoldást és mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelét mentesítse az értékesítéssel járó teher alól.

Hosszútávon sikeres csak egy valódi szakember lehet a piacon!

Elsősorban eladni a rábízott ingatlant és levezényelni a teljes folyamatot úgy, hogy az maximálisan az ügyfele és az ingatlan érdekét képviselje. Biztosítja a gördülékeny adásvételt és az információáramlást a felek között, megoldja a váratlan helyzeteket jogi és egyéb kérdésekben. Egy ingatlanértékesítő, ha valódi szakember, átlátja és ismeri a piaci trendeket és pontosan tudja, hogy a rábízott ingatlant milyen feltételekkel lehet a lehető legjobban értékesíteni.  Ehhez elengedhetetlen a szaktudás, amelyet ötvöznie kell a piaci trendekkel és tapasztalatokkal, mindezt pedig képes adatokkal is alátámasztani. Továbbiakban elkötelezett, hogy olyan eszközöket vessen be az értékesítési folyamatba, amelyek minőségben képesek kiemelni az ingatlant a hatalmas kínálatból.

Kockázat nélkül nincs sikeres vállalkozás!

Kevesen tudják, hogy egy igazi szakember már azelőtt is jelentős pénzt és energiát fordít a rábízott ingatlanra, mielőtt abból bármilyen anyagi előnye származna. Természetesen ez is egy értékesítési stratégia része, amely nélkül nehezen lehetne kihozni a maximumot az adott ingatlan eladásából. Nálunk a RE/MAX hálózatában természetes, hogy egy értékesítő kis számú ingatlant kezel egy időben (átlagosan 4-7 ingatlan), azért, hogy az ügyfeleit és a rábízott ingatlanokat is megfelelő figyelemben tudja részesíteni.

Stratégia, minőség a siker záloga!

Előre megjósolni, hogy egy adott ingatlan milyen gyorsan fog elkelni a piacon rendkívül nehéz. Függ az ingatlan adottságaitól, a piaci trendektől és attól, hogy az ingatlanértékesítő milyen minőségben és mekkora energiabefektetéssel engedi piacra a megbízást. Egy biztos, hogy a minőségi munka előbb vagy utóbb garantáltan kifizetődik a tulajdonos és az értékesítő számára is!

A projekt alapú munkavégzés, a szakmai nívó és a kiemelkedő honorárium mind a RE/MAX karrierlehetőségének legfontosabb alappillérei. Ha szeretnél a részese lenni a legnagyobb nemzetközi ingatlanközvetítő csapatnak, jelentkezz a RE/MAX Central ingatlanirodához.

Szeretnél többet tudni a működésünkről? Érdeklődj itt: [email protected]

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

Legyen saját RE/MAX fiókja
• Exkluzív hozzáférés 24 órával korábban az újonnan felkerült ingatlanok adataihoz.
• Mentse el kedvenc ingatlanjait és állítson be hirdetésfigyelőt a kereséseire!
• Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal közvetlenül és egyszerűen!