10 kérdés amely segít eldönteni, ki a valós ingatlanértékesítő szakember a piacon

2021.07.02
10 kérdés amely segít eldönteni, ki a valós ingatlanértékesítő szakember a piacon
  1. Regisztrálva van az ingatlanos névjegyzékben? - Tudja igazolni, hogy megvan a jogosultsága az ingatlanértékesítési tevékenységhez, valóban szakember?

  2. Mi alapján tesz javaslatot a hirdetési árra? - Fog készíteni piaci értékbecslést az ingatlanomról, vagy csak hasraütésszerűen árazza be a lakásomat?

  3. Milyen értékesítési stratégiát javasol az ingatlanom esetében? - Mi a biztosíték arra, hogy eladja az ingatlanomat? Mit fog megtenni ennek érdekében?

  4. Ön készíti el a fotókat a lakásomról, vagy szakemberre bízza? - Készül-e igényes marketing anyag a lakásról, minőségi fotók, méretezett alaprajz, 3D webséta, videó esetleg látványterv? Hogyan fog kitűnni az ingatlan hirdetése a tömegből? Mi teszi vonzóvá a hirdetést?

  5. Ki, hol, hogyan fogja hirdetni az ingatlanomat? - Olyan kollégája is hirdetheti, aki még nem is járt az ingatlanban? Ha igen, hogyan tudja majd korrektül tájékoztatni a potenciális vevőket?

  6. Együttműködik más ingatlanirodákkal? - Mi történik, ha megkeresi egy másik ingatlanos, ha vevője lesz az én lakásomra?

  7. Ki fogja megmutatni az ignatlanomat az érdeklődőknek? - Ki lesz az ingatlanom felelőse? Ki fog engem értesíteni? Mutathatja olyan kolléga is, akivel soha nem találkoztam és nem ismeri az ignatlant?

  8. Mi történik, ha valaki ajánlatot szeretne tenni, ez hogyan zajlik a gyakorlatban? - Mi a biztosíték arra, hogy ha elfogadok egy ajánlatot, akkor nem tűnik el a vevő?

  9. Ön ott lesz az adásvételi szerződés megkötésekor és a birtokbaadáskor, akkor is képviselni fog engem? - Hogyan lehetek biztos abban, hogy a vevő ügyvédje által készített adásvételi szerződés nem fog számomra hátrányos adatokat tartalmazni?

  10. Mi a véleménye a jelenlegi ingatlanpiacról? - Ez hogyan befolyásolja az ingatlanom értékesítését? Mire számíthatok?

Lépjen kapcsolatba velünk!

Legyen saját RE/MAX fiókja
• Exkluzív hozzáférés 24 órával korábban az újonnan felkerült ingatlanok adataihoz.
• Mentse el kedvenc ingatlanjait és állítson be hirdetésfigyelőt a kereséseire!
• Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal közvetlenül és egyszerűen!