Belépés a REMAX.HU-raElfelejtette jelszavát?

Regisztrálás a REMAX.HU-ra

ÜDVÖZÖLJÜK A RE/MAX MAGYARORSZÁG OLDALAIN!

A lelkesedés annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítsük a fő oka annak, hogy a RE/MAX hálózat 35 éve folyamatosan növekszik. Stratégiánk már több mint 85 országban sikeresen működik- olyan országokban, amelyek eltérő gazdasági, kulturális és kereskedelmi feltételekkel rendelkeznek.

Az ingatlanpiacokon az USA-ban és Kanadában, amelyek a legérettebb piacok közé tartoznak a világon, a RE/MAX az egyértelmű vezető. Ugyanígy Európában, ahova a RE/MAX 1995- ben lépett be, hamar a legnagyobb és legsikeresebb ingatlan hálózattá vált, amely az egyetlen aktív Európa szerte.

A RE/MAX márka erős tudatossága az ügyfelek körében, az óriási ingatlan kínálat és kereslet, az egyedülálló képzési rendszer és a cég vezető pozíciója a piacon a RE/MAX hálózathoz vonzza a legtermelékenyebb és legtapasztaltabb üzletkötőket. A RE/MAX üzletkötők érik el világszerte a legmagasabb átlagos termelést- a RE/MAX stratégiájának köszönhetően ugyanis jobban képesek kielégíteni az ügyfelek igényeit, mint mások.

A RE/MAX a franchise azon elvét alkalmazza, miszerint „With RE/MAX Everybody Wins – A RE/MAX-al mindenki nyer”.

A „ Mindenki nyer” elven működik a RE/MAX Magyarország is. Ügyfeleink számára ez maximális hasznot és előnyt jelent a szolgáltatásainkból. A valódi igényekre fókuszálunk, betartjuk a magasan professzionális standardjainkat, a szigorú Etikai kódexünket. A piacon egyedülállóként garanciát vállalunk szolgáltatásaink minőségéért

Azzal, hogy az ügyfeleink nyernek, nyernek az üzletkötőink és irodatulajdonosaink is. Mindenki számára, aki függetlenséget és elégedettséget keres saját vállalkozásában, a RE/MAX lehetőséget kínál, hogy kihasználják a hosszú távú, igazolt stratégiájának és erejének előnyeit. A RE/MAX irodák tulajdonosainak és üzletkötőinek nagy lehetőségük van alkalmazni és elérni saját szakmai és személyes fejlődésüket. A RE/MAX motivációt, energiát és szükséges szakértelmet nyújt ehhez úgy, hogy maximálisan ki tudják elégíteni az ügyfeleik igényeit, és a legjobb , legtermelékenyebb ingatlan szereplőivé váljanak a saját régiójuknak.

Az egész RE/MAX csapata nevében kívánom Önnek, hogy oldalaink segítségével megtalálja áhított ingatlanját, vagy éppen inspirációt a karrierjének új irányához. Köszönöm Önnek a bizalmat, amelyet a RE/MAX- ba fektet, személyes garanciája vagyok, hogy nem lesz csalódott.

Kesthely Bence
Ügyvezető igazgató
RE/MAX Magyarország

KÜLDETÉS

Világsikert szeretnénk elérni az ingatlan iparban és stratégiailag, hosszútávon szeretnénk egy erős, biztos pozíciót létrehozni ennek a vállalatnak Magyarországon.

Üzletkötőink magas professzionalizmusával felülmúljuk ügyfeleink elvárásait és pozitívan befolyásoljuk a kereskedés módszerét a magyar ingatlanpiacon.

Partnereinkkel, beszállítóinkkal és üzletkötőinkkel együtt egy erős csapatot alkotunk, melynek közös érdeke, hogy teljes mértékben kielégítse az ügyfelek elvárásait, szükségleteit az ingatlaniparban.

Korrekt, barátságos viszonyt alakítunk ki ügyfeleinkkel, helyi közösségekkel, üzleti partnerekkel mert az emberek és az emberek közötti kapcsolat a legfontosabb számunkra az üzletben.

ÉRTÉKREND

  • Ügyelünk arra, hogy mindenki profitáljon: ügyfelek, ügynökök, tulajdonosok, részvényesek, ez az egyetlen út a sikeres és tartós növekedéshez.
  • Tudjuk, hogy az emberek a legfontosabbak- minden probléma megoldható, egy megfelelő csapattal a háttérben
  • Ügyfeleinknek magasan etikus magatartást garantálunk azzal, hogy a RE/MAX Etikai kódex és a RE/MAX Panaszkönyv szerint járunk el.
  • Ügyfeleink igényeire összpontosítunk, és követjük a RE/MAX Garantált ügyfélelégedettség alapelveit.
  • Ügyelünk továbbá arra, hogy a növekedésünk az ismertség és professzionalitás révén jöjjön létre, ezért az üzletben a RE/MAX Professzionális értékesítési szabványt követjük.
  • A nyílt, baráti kommunikációra alapozunk, amely kellemes hangulatot biztosít a munkához
  • Az egyszerűségre, felelősségre és munkamegosztással, információ illetve tapasztalat csere segítségével a gyors végrehajtásra törekszünk, mert hosszútávon csak a leggyorsabbak tudnak megmaradni a piacon
  • Kollégáinkhoz, partnereinkhez mindig bizalommal fordulunk, és kapcsolatainkat az odaadásra és lojalitásra alapozzuk
  • Ezeknek a dolgoknak a tökéletes megvalósítására törekszünk, mert tudjuk, hogy a kevesebb néha többet ér. Mindig csak a dolgok lényegére törekszünk.

Célunk elérni a Holdat, mert ha odáig nem is jutunk, akkor is a csillagok közt járunk.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kövesse a RE/MAX-ot a Facebookon és Youtube-on!

A ©RE/MAX pénzügyileg valamint jogilag független ingatlanirodák nemzetközi hálózata, mely széleskörű, ingatlannal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt világszerte.

2016 ©RE/MAX. Minden jog fenntartva.